„ESET“ pristato saugumo sprendimus verslui, naudojančiam „Linux“  (0)

Pasaulinė kompiuterinio saugumo priemonių kūrėja ESET pristatė tris naujus kompiuterių apsaugos sprendimus, skirtus stambioms, taip pat smulkioms ir vidutinėms bendrovėms, naudojančioms „Linux“ sistemas. Naujieji sprendimai „Gateway Security“, „File Security“ ir „Mail Security“ yra paremti pažangiu antivirusinės programos „NOD32” paieškos varikliu ir „Linux“ vartotojams suteikia maksimalią apsaugą nuo kompiuterių grėsmių bei eikvoja mažai sistemos resursų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Vis dažniau organizacijos naudoja serverius su „Linux“ sistemomis, tad joms reikalingas naujuosius poreikius atitinkantis patikimas saugumo sprendimas, kurį būtų galima sklandžiai integruoti į turimą įrangą. Naujieji mūsų sprendimai daro minimalią įtaką sistemos darbui, yra pritaikomi įvairiems poreikiams ir tinka net sudėtingiausioms „Linux“ aplinkoms“, - sakė vienas iš ESET įkūrėjų ir jos vyriausiasis technologijų vadovas Miroslavas Trnka (Miroslav Trnka).

Pasak jo, nuolat tobulėjančioms „Linux“ platformoms ESET ir toliau sieks teikti pažangiausius ir efektyviausius apsaugos nuo kompiuterinių grėsmių sprendimus rinkoje. Naujuosiuose produktuose naudojama pažangi ESET technologija „ThreatSense“, kuri išsiskiria proaktyvios apsaugos funkcijomis ir gali aptikti nežinomus virusus. Šią technologiją turinčios antivirusinės programos itin sparčiai atlieka virusų paiešką ir užtikrina vienus tiksliausių rezultatų.

Naujieji ESET sprendimai užima nedaug vietos ir pasižymi sparčiu veikimu, todėl juos galima pasitelkti apkrautose sistemose su itin dideliais tinklo informacijos srautais. Be to, šiuos sprendimus bendrovės gali pasitelkti visus kartu arba atskirai priklausomai nuo savo poreikių.

„ESET Gateway Security“ apsaugo bendrovės kompiuterius užkirsdamas kelią grėsmėms dar prieš joms pasiekiant vidinį tinklą – jis apsaugo HTTP ir FTP protokolų tinklų sietuvus (angl. „gateway“) nuo žinomų ir nežinomų virusų, kirminų, Trojos arklių ir šnipinėjančių programų. Visi įeinantys ir išeinantys informacijos srautai yra automatiškai analizuojami pasitelkus technologiją „ThreatSense“ taip užtikrinant saugumą ir išsaugant darbinius pajėgumus persiunčiant didelių apimčių HTTP objektus.

Antrasis sprendimas „ESET Mail Security“ apsaugo pašto serverius nuo įvairaus tipo grėsmių iš interneto ir pašalina šnipinėjančias programas bei el. pašto šiukšles iš gaunamų ir išsiunčiamų laiškų. Sprendimas taip pat leidžia taikyti specifinius apsaugos kriterijus, nustatant skenuojamų failų dydžius, nurodant archyvus ar parenkant tam tikrą skenavimo laiką. Tuo metu „ESET File Security“ užtikrina serverių su „Linux/FreeBSD“ sistemomis apsaugą realiuoju laiku ir visos failų struktūros kontrolę.

Be to, naujieji „Linux“ sistemai skirti ESET sprendimai turi ir kitas pažangias ESET produktų savybes. Jie palaiko kelis procesorius, todėl kelias skirtingas užduotis gali vykdyti tuo pačiu metu taip pagerindami sistemos darbinius pajėgumus. Naudos „Linux“ vartotojams suteiks ir pavyzdžių teikimo sistema „ThreatSense.Net“. Ji užkerta kelią kompiuterinių grėsmių protrūkiui naudodama iš antivirusinių programų „NOD32” visame pasaulyje gaunamus duomenis ir juos pateikdama į ESET laboratoriją „ThreatLab“ tolesnei analizei.

Naujuosius ESET produktus „Linux“ sistemoms Lietuvoje bus galima įsigyti gruodžio mėnesį. Jų kaina – nuo 55 Lt.

Šaltinis: Pranešimas spaudai

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: