Oficialiai startavo naujas Europos produkcijos ir paslaugų portalas  (0)

Startavo naujas interneto portalas www.all-from.eu siekiantis suvienyti visus Europos gamintojus ir jų produktus po „Made in Europe“ vėliava.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šiuo metu verslas, piliečiai susiduria su poreikiu gauti informaciją apie produktus, kurie ne visą laiką guli prekybos centrų lentynose. Tokiu atveju pirmiausia informacijos apie produktus ieškoma internete. Deja, infromacijos apie Europietiškus produktus neina rasti greitai ir patogiai - nėra centralizuotos informacijos katalogo. Tad katalogas aktualus visiems Europos gamintojams, norintiems padaryti savo produktus ir paslaugas greitai ir lengvai surandamas.

Čia į pagalbą ateina būtent www.all-from.eu produktų katalogas. Kiekvienas produktas yra pristatomas su pilnu aprašymu, nuotrauka, visi produktai suklasifikuojami (iš viso yra virš 1000 produktų ir paslaugų kategorijų). Taip pat pateikiama trumpa informacija apie pačią įmonę, kad galima būtų su ja lengvai susisiekti.

Kokią naudą gauna įmonės, reklamuodamos produktus All-From.eu kataloge?

  • Solidarumas su kitais Europos gamintojais. Kuo daugiau produktų kataloge, tuo jis populiaresnis tarp pirkėjų.
  • Įmonės bei jos produktų pozicionavimas tarptautinėje rinkoje kaip “Made in Europe” - savo produktams verslas gali suteikti išskirtinę poziciją rinkoje, konkuruojant su kituose regionuose pagamintais produktais (ypač su prekės ženklu "Made in China").
  • Tarptautinė reklama nemokamai.
  • Galimi verslo kontaktai su kitais All-from.eu nariais.
  • Naujų rinkų atsiradimas.

Katalogas jau veikia ir įmonės sėkmingai talpina savo produktus į katalogą www.all-from.eu. Jau dabar yra virš 1000 produktų iš šių šalių:

Austrija, Bulgarija, Čekija, Danija, Estija, Ispanija, Italija, Latvija, Lenkija, Lietuva, Slovakija, Suomija, Vokietija ir kt.

Nauda vartotojams: daug produktų pagamintų Europoje vienoje vietoje, viskas anglų kalba, nereikia vertėjų pagalbos ieškant produktų nacionaliniuose kataloguose, nemokama paieška, tiesioginės užklausos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: