Už "Internet Explorer" greitesnė net PS3 naršyklė?  (14)

"Sony" prieš kelias dienas pareiškė, jog jų gaminamo žaidimų kompiuterio "PlayStation 3" naršyklė yra greitesnė nei "Internet Explorer 7". Atnaujinta kompiuterio programinės įrangos versija 2.5 ne tik suteikė PS3 naršyklei "Flash 9" galimybes - pavyzdžiui, 'Javascript' atnaujinimas kompanijos teigimu turėtų veikti net 2,8 karto greičiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

"Sony" pripažįsta, jog jų produktas vis dar yra lėtesnis nei "Google Chrome", tačiau IE7 jau aplenktas. Jei gamintojo pretenzijos yra pagrįstos, jiems lieka tik sukurti patrauklią vartotojams grafinę sąsają, nes ji rinkos ekspertų teigimu yra viena prasčiausių (įskaitant netgi mobiliesiems įrenginiams skirtų naršyklių versijas).

"Flash 9" palaikymas PS3 kompiuteryje nebuvo atsitiktinis sprendimas. Šio funkcionalumo pageidavo didžiulis kiekis vartotojų iš Japonijos, iš esmės vien dėl galimybės naudotis portalo "Nico Nico Video" (japoniškosios "YouTube" versijos) pateikiama vaizdine medžiaga. Iš tiesų "Sony" su "Flash 9" palaikymo projektu dirbo daugiau nei metus. Norint šią technologiją pritaikyti PS3 kompiuteriui, kompanijai teko panaudoti atskirą "Adobe" sukurtą "Flash" versiją. 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (14)

Susijusios žymos: