LG sukūrė laikrodį-telefoną su vaizdo pokalbiais  (9)

Pietų Korėjos bendrovė LG sukūrė į laikrodį integruotą mobilųjį telefoną su vaizdo pokalbių funkcija, rašo „GSM Arena". Mobilusis telefonas "LG GD910" skirtas nešioti ant rankos ir primena įprastą laikrodį. Jo storis siekia 13,9 mm, o integruoto lietimais valdomo ekrano įstrižainės dydis - apie 3,6 cm. Be to, įrenginys yra atsparus vandeniui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau įdomiausia, kad šis laikrodis-telefonas palaiko 3G vaizdo pokalbius: pašnekovo vaizdas rodomas ekrane, o šnekančiojo vaizdą jis transliuoja per korpuse esančią vaizdo kamerą.

"LG GD910" taip pat turi balso atpažinimo funkciją, gali perskaityti tekstą, turi „Bluetooth" ryšį ir muzikos failų grotuvą. Bendrovė nurodo, kad šis telefonas palaikys HSDPA ryšį, o duomenis galės perduoti iki 7,2 Mb/s siekiančia sparta.

Oficialaus šio laikrodžio-telefono pristatymo laukiama greitai prasidėsiančioje Vartotojų elektronikos parodoje Las Vegase, JAV. Šio telefono prototipą LG buvo pristačiusi beveik prieš metus vykusiame Mobiliųjų technologijų pasaulio kongrese.

Beje, bendrovė yra užsiminusi, kad šį modelį ketina pasiūlyti ir Europos rinkai kitais metais. Apie jo kainą ir tikslų pasirodymo laiką duomenų nėra.

Nors galimybė sujungti mobilųjį telefoną ir laikrodį daugeliui atrodė patraukliai, iki šiol tą bandė daryti mažai žinomos bendrovės. LG yra bene pirmasis didesnis mobiliųjų telefonų gamintojas, ketinantis pardavinėti tokio tipo įrenginį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (9)