Phoenix“ siūlo žaibišką nešiojamųjų kompiuterių įkrovą  (4)

BIOS sistemų gamintoja bendrovė „Phoenix“ pristatė komercinę „HyperSpace“ programinę įrangą, įkraunančią nešiojamuosius kompiuterius mažiau nei per 30 sekundžių. Tai suteikia vartotojams galimybę naudotis svarbiausiomis kompiuterio funkcijomis, pavyzdžiui, interneto naršymu, nelaukiant, kol bus įkrauta „Windows“, praneša „IDG News“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„HyperSpace“ paspartintus nešiojamuosius kompiuterius pirmieji galės išbandyti rytoj Las Vegase (JAV) prasidedančios parodos CES 2009 lankytojai.

„HyperSpace“ naudoja „Linux“ OS modifikaciją, kuri įkraunama tuo metu, kai ima startuoti „Windows“. Ši programinė įranga automatiškai prijungia kompiuterį prie bet kokio pasiekiamo laidinio ar bevielio tinklo ir paleidžia „Firefox“ naršyklę, kad vartotojas iškart galėtų naudotis internetu.

„HyperSpace“ svetainėje galima įsigyti dvi šios programinės įrangos atmainas. Hibridinė, kainuojanti 59,95 JAV dol. per metus, suteikia galimybę pagal pageidavimą nedelsiant persijunginėti iš „Windows“ į „HyperSpace“ OS ir atvirkščiai, tuo tarpu „Dual“ versija (39,95 dol. ) leidžia tuo pat metu naudotis tik viena OS.

„Phoenix“ – ne pirmoji bendrovė, siekianti uždirbti iš ilgo „Windows“ OS įkrovos laiko. Sparčiąją įkrovą kai kuriuose savo kompiuterių modeliuose įdiegė ir „Dell“, o tam tikruose „Asustek“ nešiojamuosiuose naudojama tos pačios paskirties bendrovės „DeviceVM“ sukurta „Splashtop“ programinė įranga.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (4)