Latvijos outsourcing’o paslaugų tiekėjas, DEAC, susidomėjo Lietuvos rinka  (10)

“Digitālās ekonomikas attīstības centrs” (DEAC) yra Latvijos kompanija, siūlanti IT outsourcing’ą (paslaugų nuomą) ir sprendimus, kurie tenkintų visus kliento poreikius ir pageidavimus. Baigiant pastatyti didžiausią ir erdviausią visose Baltijos valstybėse duomenų centrą, DEAC ruošiasi tapti rimtu žaidėju Lietuvos IT rinkoje, siūlydama verslininkams optimalizuoti IT išlaidas ir sąnaudas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Plėsdama savo IT outsourcing’o veiklą, Latvijos IT kompanija DEAC ruošiasi atidaryti naują duomenų centrą – “Ryga”. Centras turės daugiau nei 600 m2 patalpas, bus didžiausias ir erdviausias duomenų centras Baltijos valstybėse. Jis atitiks visus aukščiausius tarptautinius saugumo ir kokybės reikalavimus. Klientai turės beveik neribotas galimybes naudotis visais sprendimais ir paslaugomis, kurias pasiūlys DEAC duomenų centras – serverio nuoma, logistika, kilentų aptarnavimo sprendimai ir pradinių interneto puslapių, elektroninio pašto ir panašių sistemų pletėra ir atnaujinimas.

“Atsidarius duomenų centrui Rygoje mes turime ambicingų planų Lietuvos rinkai. Mes tikimės išvystyti savo darbus šioje rinkoje per artimiausius tris metus, o penkių metų laikotarpyje tapti lyderiais IT outsourcing’o rinkoje.” – teigia DEAC valdybos pirmininkas Andris Gailitis.

Iki šiol klientų aptarnavimo paslaugos Baltijos šalyse buvo teikiamos tik per vieną požeminį duomenų centrą. Greitas interneto ryšys jungia centrą su Lietuvos klientais. Tarp DEAC klientų yra Lietuvoje populiarios interneto svetainės inbox.lt, one.lt ir t.t. Duomenų centro paslaugos yra skirtos bet kokiai kompanijai, nepaisant darbuotojų skaičiaus, sektoriaus ar dydžio ir atitinka bet kokius valstybinius užsakymus.

“DEAC siūlo 100 % IT outsourcing’o paslaugų, tad klientams daugiau nebereikės įkūrti ir išlaikyti jų IT skyrių. Pasaulinė ekonominė krizė paveikė kiekvienos kompanijos veiklą, o IT skyrių išlaikymas individualioms įmonėms nuolatos brangsta. Kai tokios paslaugos yra nuomojamos (t.y outsourced), kompanija gali optimalizuoti IT išlaidas, padidinti konkurenciją ir galbūt netgi išsaugoti save nuo bankroto.” – teigia p. Gailitis, aiškindamas outsourcing’o paslaugų pranašumus.

2008 metais DEAC turėjo 1.56 milijono eurų apyvartą ir 213,000 eurų pelną. Visas pelnas buvo investuotas į naujo duomenų centro „Ryga“ plėtrą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (10)

Susijusios žymos: