„Microsoft“ ruošia „debesį“ mobiliesiems telefonams  (3)

Bendrovė „Microsoft“ ruošiasi oficialiai pristatyti paslaugą, kuri suteiks galimybę vartotojams vadinamajame „debesyje“ – šios paslaugos interneto serveriuose – laikyti ir keistis su kitais savo mobiliajame telefone esančiais duomenimis ir daryti atsargines jų kopijas, pranešė „CNet“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Norint naudotis tokia galimybe, telefone turės būti įdiegta „Windows Mobile 6“ operacinė sistema. Iš pradžių šios paslaugos „beta“ versiją galės išbandyti tik pakvietimus gavę vartotojai.

Žinia apie „Mirosoft“ „debesį“ mobiliesiems telefonams pasklido po to, kai paslaugos interneto svetainė per klaidą buvo „paleista“ anksčiau numatyto laiko. Pasak ją „užpelengavusio“ tinklalapio „Engadget Mobile“, „Microsoft“ „My Phone“ paslauga siūlys vartotojams 200 MB nemokamos disko vietos, kad jie galėtų serveryje laikyti savo telefonų sąrašus, įrašus, nuotraukas bei kitus duomenis ir daryti jų atsargines kopijas. „My Phone“ programinė įranga sinchronizuos vartotojo telefono duomenis, tačiau jei bus viršyta 200 MB riba, jų perteklius bus automatiškai „nukirptas“.

Tikimasi, kad „Microsoft“ šią paslaugą pristatys netrukus Barselonoje prasidėsiančioje „Mobile World Congress“ konferencijoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)