„YouTube” portale greitai žiūrėsime ir filmus  (7)

Tarp kino filmų gigantės „Sony Pictures” ir video portalo „YouTube” vyksta derybos dėl galimybės nemokamai talpinti pilnus „Sony Pictures” kompanijos sukurtus filmus „YouTube”, praneša Cnet.com


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Derybos prasidėjo po to, kai kita kino kompanija „Disney” paskelbė talpinsianti trumpametražius filmukus „YouTube” portale, savo kanale. Pasak bendrovės atstovo spaudai, taip bus siekiama sustiprinti „Disney” prekės ženklo įvaizdį.

Nors video portaluis šis bei kiti panašūs sandoriai yra ganėtinai pelningi, tačiau to nepakanka. Tai ne pirmas kartas, kai gigantas „YouTube” siekia gauti privilegijuotą teisę talpinti įvairių kino kompanijų vaizdo medžiagą.

„Sony Pictures” priklausantis portalas „Crackle“ gali būti didelis žingsnis įgyvendinant portalo ambicijas ir bandant prisivyti konkurentę „Hulu”, kuri jau „pasigrobė” filmų internete rinką.

Nepaisant teigiamų naujienų, „Crackle” svetainėje talpinami filmai gerokai nusileidžia minėtam „Hulu”. Pastaroje galima rasti visas populiariausias JAV televizijos laidas, serialus bei animacinius filmus, tarp jų ir „Simpsonus”.

Bet kuriuo atveju, nors „YouTube” ir lankomiausias vaizdo įrašų portalas pasaulyje, tačiau šiam dar teks nueiti gerokai ilgą kelią norint tapti ne tik populiariu, bet ir komerciškai perspektyviu projektu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: alfa.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (7)

Susijusios žymos: