„iPhone“ telefonuose gydytojai turi prieigą prie naujų akušerijos programų  (3)

Teksaso valstijoje San Antonio mieste įsikūrusi kompanija „AirStrip Technologies”, reklamuojanti save mobiliųjų medicinos programų iniciatore, pranešė, kad gavo JAV Maisto ir vaistų valdybos („Food and Drug Administration“) leidimą išleisti „iPhone“ telefonams skirtą programą „AirStrip OB“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kvalifikuoti terapeutai šią programą gali atsisiųsti iš „Apple“ parduotuvės „App Store“. Naudojant „iPhone“ telefonus, programa „AirStrip OB“ leis akušeriams nuotoliniu būdu pasiekti realaus laiko ir istorinius duomenis: širdies ritmus, seselių pastabas ir tyrimų rezultatus apie motiną ir kūdikį.

Duomenys siunčiami tiesiai iš ligoninės gimdymo skyrių ir, naudojant „iPhone“ telefonus, yra pasiekiami bet kur ir bet kuriuo metu, jei tik gydytojas turi mobiliojo telefono ryšį.

„Mes tikime, kad programa „AirStrip OB“ yra labai svarbus mobiliųjų telefonų sveikatos technologijų etapas, - sakė kompanijos „AirStrip Technologies“ prezidentas ir vyriausiasis marketingo direktorius Kameron Powell. – Naudodami „iPhone“ telefonų technologijas, programa „AirStrip OB“ nustato aukštesnę sveikatos priežiūros standarto kartelę ir panaudoja visą „iPhone“ potencialą sveikatos priežiūros srityje“.

Powell pažymi, kad gimdymas yra viena iš sudėtingiausių bei daugiausiai ginčų sulaukianti sveikatos apsaugos sritis ir informacijos klaidos gali sukelti daug blogų pasekmių. Jis taip pat priduria, jog „AirStrip OB“ tikslas - sumažinti tą riziką, naikinant informacijos atotrūkį tarp slaugytojų.

„Programa „AirStrip OB“ jau tinkama ir „PDA“ bei sumaniesiems telefonams (Smartphones) ir ją naudoja vis daugiau akušerių visoje šalyje. Programa „AirStrip OB/iPhone“ leidžia gydytojams greitai peržiūrėti svarbius duomenis ir keisti vaizdo mastelį“, - sakė „AirStrip“ vadovas.

Teigiama, kad programa leidžia maksimaliai padidinti informaciją „iPhone“ telefonų ekrane, užtikrina greitą medicininės informacijos vizualizaciją bei leidžia ekrane matyti daugiau informacijos, nei bet kuriame kitame mobiliajame prietaise šiuo metu. Programa gali pateikti svarbią informaciją apie daugelį įvairiose ligoninėse gulinčių pacientų.

„Šios programos poreikis atsiranda todėl, kad gydytojai negali nuolat būti gimdymo aplinkoje, - sakė Powell. – Dėl šios priežasties gydytojams reikia lengvų ir atitinkančių standartus mobiliųjų telefonų programų, kurios yra sujungtos ir veikia kartu su ligoninės perinataline sistema, gali greitai atsiųsti saugius tam tikros formos failus“.

Gydytojai gali įsidiegti „AirStrip OB“ programą savo „iPhone“ telefonuose kai ligoninė įsigyja „AirStrip“ sistemą, veikiančią kartu su ligoninės turima pacientų stebėjimo sistema.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: IT žinios
(0)
(0)
(0)

Komentarai (3)