„Intel“ kurs naują platformą išmaniesiems telefonams  (0)

Bendrovės „Intel“ mobiliųjų technologijų padalinio vadovas Anandas Chandrasekheris susitikime su investuotojais pranešė, kad iki 2011 m. „Intel“ planuoja pateikti rinkai aparatinę mobiliųjų telefonų platformą kodiniu pavadinimu „Medfield“, pranešė „CNet“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Joje esančiame to paties pavadinimo procesoriuje bus integruotas atminties, grafinis ir įvesties bei išvesties valdikliai. Pasak bendrovės atstovų, ši „sistema viename luste“ bus gaminama pagal 32 nm technologiją ir taps būsimų mobiliųjų interneto naršymo įrenginių, o taip pat išmaniųjų telefonų pagrindu. „Intel“ tikisi, kad efektyviai elektros energiją vartojantys įrenginiai su aparatine „Medfield“ platforma autonominiu režimu veikti galės visą dieną.

„Intel“ taip pat planuoja mobiliąją platformą kodiniu pavadinimu „Moorestown“. Jos pagrindu taps „Lincroft“ lustas su pagal 45 nm ,technologiją pagamintu procesoriumi, atminties bei grafikos valdikliais ir vaizdo kodavimo bei iškodavimo moduliu.

A. Chandrasekheris pažymėjo, kad „Moorestown“ platformą naudojantys mobilieji įrenginiai vartos iki 50 kartų mažiau elektros energijos, nei dabartiniai gaminiai su „Menlow“ platforma.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (0)

Susijusios žymos: