„Microsoft“ atsisakė dalies „Windows 7 Starter“ apribojimų  (6)

Bendrovė „Microsoft“ pranešė atsisakanti anksčiau planuotų pigiausios „Windows 7“ operacinės sistemos versijos „Windows 7 Starter“ apribojimų, praneša „Vnunet.com“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Iš pradžių „Microsoft“ ketino šioje OS atmainoje, skirtoje diegti į pigiausius „netbook“ ir kitų nešiojamųjų kompiuterių modelius, vienu metu veikiančių programų skaičių apriboti iki 3. Tačiau dabar „Windows“ tinklaraštyje bendrovės atstovai pranešė, jog „Microsoft“ nutarė palikti „Windows 7 Starter“ „atrakintą“.

„Remdamiesi savo partnerių ir vartotojų, siūlančių suteikti nedidelių nešiojamųjų kompiuterių vartotojams platesnes OS galimybes, atsiliepimais, nutarėme šiek tiek pakeisti „Starter“ versijos funkcionalumą. Mes ruošiamės suteikti „Windows 7 Starter“ vartotojams galimybę vienu metu naudoti tiek programų, kiek jiems reikia, užuot apribojus jų pasirinkimą tik trimis“, - teigiama pranešime.

Be to, „Microsoft“ pranešė, kad ši „Windows 7“ versija bus pardavinėjama visame pasaulyje, o ne tik atskiruose regionuose, daugiausia besivystančiose šalyse, kaip buvo anksčiau planuota.

Tačiau kai kurie „Windows 7 Starter“ OS apribojimai vis dėlto išlieka, pastebi leidinys. Ši OS „nedraugaus“ su DVD įrenginiais, srautinėmis muzikos transliacijomis ir „Windows XP“ programine įranga, teigia „Vnunet.com“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (6)

Susijusios žymos: