„Windows 7“ pavyko paleisti kompiuteryje su „Pentium II“  (18)

Belaukdami, kol rinkai bus pateikta galutinė naujosios „Microsoft“ operacinės sistemos „Windows 7“ versija, entuziastai eksperimentuoja su dabartine mėgindami paleisti ją „antikvariniuose“ kompiuteriuose.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Vienam „Windows Club forum“ dalyviui pavyko įdiegti „Windows 7 RC“ į kompiuterį su 266 MHz taktinio dažnio „Pentium II“ procesoriumi, praneša „TechSpot.com“.

Šiame kompiuteryje buvo 128 MB darbinės atminties ir vaizdo plokštė su 4 MB darbine atmintimi. Po to, kai „Windows 7“ jame buvo sėkmingai įkrauta, eksperimentuotojas sumažino kompiuterio darbinės atminties kiekį iki 96 MB. Tačiau ir šiuo atveju OS buvo įkrauta. Tik tada, kai atminties kiekis buvo sumažintas iki 64 MB, „Windows 7“ darbastalis ekrane nebepasirodė.

Pasak „TechSpot.com“, kiek laiko prireikė „Windows 7“ diegimui tokiame kompiuteryje ir kiek truko OS įkrovimas, nepranešama. Tačiau panašaus eksperimento, kai „Windows 7“ buvo įkelta į seną kompiuterį su „Pentium III“ procesoriumi, rezultatai nebuvo įkvepiantys: OS diegimas jame truko 17 valandų, o darbastalis ekrane pasirodydavo praėjus beveik 20 minučių nuo kompiuterio įjungimo, sakoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (18)

Susijusios žymos: