Japonijoje sukurta pinigų pervedimo telefonais paslauga  (5)

Japonijos mobiliojo ryšio operatorė „DoCoMo“ pateiks vartotojams naują pinigų pervedimo mobiliaisiais telefonais paslaugą, pranešė naujienų agentūra JCN.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Ši paslauga bus skirta tik privatiems abonentams, o ne įmonėms. Naudodami ją „DoCoMo“ abonentai galės telefonu vieni kitiems siuntinėti pinigus. Maksimalus vienos finansinės tranzakcijos dydis – 20 000 jenų (apie 213 JAV dol.), sakoma pranešime.

„DoCoMo“ teikiamą mobiliojo interneto paslaugą „i-Mode“ naudojantys klientai, norintys pervesti pinigų kitiems asmenims, turės tik surinkti pinigų gavėjo mobiliojo telefono numerį. Gavėjas į savo telefoną gaus „DoCoMo“ pranešimą, kad jam norima pervesti pinigų, ir turės pasirinkti, kur juos pervesti – ar į savo asmeninę sąskaitą bet kuriame Japonijos banke, ar į abonentinę „DoCoMo“ sąskaitą, iš kurios kas mėnesį mokama už suteiktas mobiliojo ryšio paslaugas. Per mėnesį „i-Mode“ vartotojai galės pervesti ne didesnę nei 2 000 JAV dolerių sumą.

Pasak „DoCoMo“, naujoji paslauga suteiks klientams galimybę prireikus paprastai ir greitai pervesti pinigų savo šeimos nariams ar artimiesiems. Vienkartinis pinigų siuntimas telefonu siuntėjui kainuos 105 jenas (apie 1,1 JAV dol.), gavėjui – 65 jenas (apie 70 JAV centų), sakoma pranešime.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: TV3
TV3
(0)
(0)
(0)

Komentarai (5)