Atgimsta „Fortakas"  (32)

Bankrutavusios UAB „Fortakas" prekių ženklas atgimsta naujam gyvenimui. UAB „Novanet" rugsėjį atidaro kompiuterių mažmeninės prekybos tinklą, kuris veiks su „Fortako" ženklu, rašo „Verslo žinios”.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Prie „Novaneto" vairo stovi Darius Partauskas, buvęs ilgametis senojo „Fortako" savininkas ir vadovas. Jis „Fortaką“ įkūrė dar 1999 m., dešimtmetį augino, o 2008 m. gegužę pardavė kitiems savininkams - UAB „FIS Investicija“. Pastarieji valdė „Fortaką“ kol atvedė iki bankroto. Pasak jo, „kurti naują tinklą, kuris veiktų su „Fortako" ženklu, iš dalies paskatino ir sentimentai anksčiau turėtai įmonei".

Bankrutavusio „Fortako” klientams bus teikiamos garantinio aptarnavimo paslaugos. Mokamą garantinį servisą „Novanet“ teiks kitų veiklą nutraukusių IT mažmenininkų, pvz., „BMS Megapolio“, klientams.

Rugsėjį „Novanet" atidarys dvi su „Fortako" vardu veiksiančias parduotuves - po vieną Vilniuje ir Kaune. Po poros mėnesių planuojama atidaryti ir parduotuvę Klaipėdoje. Garantinis servisas Kaune jau veikia, o rugsėjo 2 d. duris atvers ir Vilniuje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: delfi.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai (32)

Susijusios žymos: