Muzikos industrijos fenomenas PSY – jau ir „YouTube“ viršūnėje (Video)  (28)

Šią vasarą muzikos industriją sudrebinęs Pietų Korėjos dainininkas Parkas Jae-Sangas, žinomas tiesiog vardu PSY, jau atsidūrė ir didžiausio pasaulyje vaizdų dalijimosi portalo „YouTube“ viršūnėje. Praėjusios savaitės pabaigoje jo kūrinys „Gangnam Style“ tapo labiausiai žiūrimu.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tai reiškia, jog PSY aplenkė pop muzikos dievaičio Justino Bieberio kūrinį „Baby“, kuris ilgą laiką buvo labiausiai žiūrimas „YouTube“ portale. Šiuo metu dainos „Gangnam Style“ klipas peržiūrėtas daugiau kaip 815 milijonų kartų, o J. Bieberio „Baby“ – 805 milijonus kartų.

Tapti populiariausiu muzikos klipu „YouTube“ portale „Gangnam Style“ dainai prireikė viso labo penkių mėnesių, kai jo artimiausias konkurentas J. Bieberis su „Baby“ dainos klipu vaizdų dalijimosi portale rodomas jau ilgiau nei pustrečių metų.

Galime priminti, jog „Gangnam Style“ į viršų šovė šią vasarą, liepos mėnesį. Dainos klipas per vieną dieną būdavo peržiūrimas vidutiniškai 11 milijonų kartų. Nors daina ypač populiari, retas supranta, apie ką ji, nes PSY dainuoja ne anglų ar kita populiaria kalba, bet korėjietiškai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(42)
(0)
(15)

Komentarai (28)