„Micron“ gavo smūgį Kinijoje: ne tik draudžiama produkcijos prekyba, bet ir reikalaujama sunaikinti esamas atsargas bei sumokėti kompensaciją  (2)

Teismo procesas, prasidėjęs dar šių metų sausį, baigėsi, o jo verdiktas labai nepalankus „Micron“.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2018-07-10 „Micron“ gavo smūgį Kinijoje: ne tik draudžiama produkcijos prekyba, bet ir reikalaujama sunaikinti esamas atsargas bei sumokėti kompensaciją  (2)

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Teismas nurodo, kad „Micron“ nebegalės pardavinėti savo 26 produktų Kinijoje, tarp kurių NAND ir įprasta atmintis. Šis sprendimas tiesiogiai liečia ir „Crucial“, kurie yra „Micron“ šeimos dalis. Tuo pačiu „Micron“ bus uždrausta Kinijoje gaminti bet kokią atmintį, kompanija ten turi ne vieną gamyklą. Tokią žinią iškart išgirdo rinkos ir „Micron“ akcijos nukrito 8 %. Kinijoje „Micron“ parduoda apie 50 % savo produkcijos.

Kaip minėjome, teismo procesas prasidėjo sausį, o „Micron“ yra kaltinami pažeidę Kinijos patentus, susijusius su atmintimi ir kitais produktais. „Micron“ ne tik verčiami sustabdyti savo produkcijos prekybą, bet ir sunaikinti esamas atsargas bei sumokėti kompensaciją.

„Micron“ sako, kad kol jie negavo galutinio teismo sprendimo, tol prekybos savo produktais nesustabdys. Tikėtina, kad „Micron“ norės apeliuoti dabartinį teismo sprendimą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technews.lt
Technews.lt
Autoriai: Mindaugas Klumbis
(3)
(10)
(-7)

Komentarai (2)