Super akcija! Su kuponu tik 10,22€ pirkėjų giriamos belaidės ausinės - „už tokią kainą tiesiog bomba. Išbandžiau 6 skirtingų gamintojų ir tipų ausines - ir šitos yra geriausios“ (Video, „OneOdio F1“ atsiliepimai)  (5)

Specialus kuponas

Tik 10,22€ - įprastai kainuoja 40€

Lietuvoje nuo 30€

Greitas ir saugus pristatymas

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„OneOdio F1“ TWS ausinės

40,22€ -30€ 40,22€

10,22€

Imu!

iš Europos

Kuponas: ONE618

į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko OneOdio

 

Šiuo metu galima rinktis iš kelių spalvų modelių: juodos, baltos, mėlynos ir oranžinės. Visiems modeliams galioja tas pats kuponas.

Ir kaina yra įspūdingai žema. Pirkėjai, už šias ausines mokėję 30-40 eurų, sako, tai už tokią kainą, tai yra bomba, o dabar jas galima įsigyti vos už 10,22€ - tiesiog nuostabi proga.

Šias TWS ausines yra įsigiję pirkėjai iš įvairių pasaulio šalių ir atsiliepimai patys geriausi:

Už tokią kainą ausinės - bomba. Nuostabus garsas ir pagaminimo kokybė. Jau perku nebe pirmas OneOdio kompanijos ausines ir visomis jomis esu patenkintas.

Ausinės man labai patinka, ausų landose laikosi tvirtai, galiu jas naudoti ilgą laiką ir nejaučiu jokio diskomforto ar nuovargio. Tai itin patinka, nes ausines kasdien naudoju ganėtinai daug. Garsas man taip pat labai patinka. Sūnus turi Sony, tai ten garso kokybė geresnė, bet tai koks kainų skirtumas - 10 kartų! O tiek garso kokybė tikrai nesiskiria. Tad labai rekomenduoju kam reikia pigių ir svarbiausia - kokybiškų ausinių.

Naudoju šias ausines jau kurį laiką ir jos man yra tobulos. Galiu valandų valandas klausytis muzikos ir ausys nepavargsta. Garso kokybė yra nuostabi ir labai patogus dėkliukas, pilnai telpa kelnių kišenėje, itin patogu pasiimti į keliones. Labai rekomenduoju.

Tiesiog dievinu šias ausines! Išbandžiau 6 skirtingų gamintojų ir tipų ausines - ir šitos yra geriausios. Pakuotėje dar papildomai ir skirtingų dydžių ausinių pagalvėlės, tad jos tiks bet kokio dydžio ausims. Garsas labai malonus ir stebėtina, bet užtektinai žemų tonų. Tiesiog puikios ausinės.

„OneOdio F1“ yra puikios kainos ir kokybės/funkcionalumo TWS ausinės.

Taip, tai yra belaidės ausinės ir suporavus su įrenginiais galima naudoti tiek abi ausines, tiek po vieną. Galima po vieną ausinę prijungti prie skirtingų įrenginių, kas irgi labai šaunu.

Ausinės pilnai valdomos su ant korpuso esančiais jutikliniais mygtukais. Taip valdoma muzika, skambučiai, balso asistentai.

„OneOdio F1“ ausinės duomenis perduoda Bluetooth 5.0 ryšiu - signalas keliauja iki 10 metrų atstumu.

Naujas techninis sprendimas užtikrina duomenų perdavimo stabilumą ir tuo pačiu efektyvų baterijos energijos naudojimą.

Beje, tik pirmą kartą „OneOdio F1“ ausines reikia rankiniu būdu suporuoti su telefonu, sekančiais kartais viskas vyks automatiškai.

„OneOdio F1“ turi 10mm dydžio grafeno diafragmas, atsako dažnis 20-20kHz, varža 32 omai, maksimalus garsas 103dB.

Ir kaip jau galėjote suprasti iš pirkėjų atsiliepimų, „OneOdio F1“ užtikrina labai kokybišką garsą.

Taip pat ir įdiegti mikrofonai kokybiškai atlieka savo užduotis.

Kiekviena „OneOdio F1“ ausinė turi po 50mAh talpos bateriją ir to užtenka darbuotis apie 5 val.

Dėkliukas turi 300mAh talpos bateriją ir su ja galima muzikos klausytis apie 20 val. Už tokią kainą labai geri rezultatai.

Ant korpuso yra baterijos indikatoriai, o dėkliuko baterija įkraunama per C-tipo jungtį. Tai trunka apie 1,5 val. Įkrovimo laidas yra pakuotėje.

Apibendrinus, „OneOdio F1“ už tokią kainą siūlo nuostabiai daug. Puikus dizainas, nauji techniniai sprendimai, talpios baterijos, greitas įkrovimas, ilgas muzikos grojimas, balso asistentai, kokybiškas garsas ir daugybė pirkėjų pagyrų.

Paskubėkite pasinaudoti proga įsigyti „OneOdio F1“ TWS ausines vos už 10,22€.

Labai išsami ir įdomi „OneOdio F1“ TWS apžvalga, kurios autorius yra sužavėtas: 

„tiesiog nuostabios TWS ausinės. Ir už tokią kainą fantastiška garso kokybė. Geresnė nei galėtumėte tikėtis. O jutikliniai mygtukai turbūt geriausi tarp visų ausinių, kokias esu bandęs. O aš jų testavau begalę. Be dvejonių - labai rekomenduoju.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(5)
(0)

Komentarai (5)