Super akcija! Su kuponu net 60€ pigiau pirkėjų giriamos belaidės ausinės: „jau seniai tokių ieškojau. Garsas kaip mano AKG modelio, baterija atrodo tarnaus amžinai, o dėvėjimo patogumas nerealus“ (Video, „OneOdio A10“ atsiliepimai)  ()

Specialus kuponas

Tik 35,72€ - įprastai kainuoja 98€

Saugus pristatymas

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„OneOdio A10“ ANC Bluetooth ausinės

97,95€ -62,23€ 97,95€

35,72€

Imu!

 

Kuponas: ONEA10

į Lietuvą pristatys per 15-20 d.d.

Visus mokesčius sutvarko OneOdio

 

Šiuo metu parduodami juodos spalvos ausinių modeliai.

Ir kaina yra įspūdingai žema. Pirkėjai ir apžvalgininkai šias ANC ir Bluetooth 5.0 techninius sprendimus palaikančias ausines labai giria.

Štai keletas pirkėjų atsiliepimų, kurie geriausiai atspindi bendras nuotaikas:

Įspūdingai geros ausinės. Nupirkau jas vyrui. Labai patogios, lengvai valdomos, o garso kokybė fantastiška. Už tokią kainą tiesiog puiku. Labai rekomenduoju.

Gana ilgai ieškojau kažko panašaus ir esu labai patenkintas pasirinkęs OneOdio A10 ausines. Itin patogios dėvėti ilgą laiką, prijungiau prie telefono ir PC - garso kokybė nepriekaištinga, puikiai girdimos visos detalės. Garsas itin stiprus. Net ir man, mėgstančiam didelį garsą. ANC veikia gerai. Ne kokios SONY už 400 eurų, bet ir kaina 10 kartų mažesnė. O štai ANC veikimo skirtumas tikrai nėra toks drastiškas, kaip kainos. Iš esmės - puikios ausinės. Už tokią kainą labai rekomenduoju.

Ieškojau kokybiškų belaidžių ausinių, su geru garsu, bet už priimtiną kainą. Kažkaip nekyla ranka išleisti garsiam prekės ženklui kelis šimtus eurų. Pasirinkau OneOdio A10 ir labai džiaugiuosi šiomis ausinėmis. Garso kokybė superinė. Palyginau su 5-erių metų AKG modeliu, laidiniu, kurį labai mėgstu, tai OneOdio A10 garso kokybe visiškai nenusileidžia. Dėvėjimo patogumas yra dar vienas šių ausinių privalumas. Ilgai dėviu ausines ir jokio diskomforto. Baterija atrodo tarnaus amžinai. Tiesiog rekomenduoju.

„OneOdio A10“ yra ypatingai geros kainos ir kokybės belaidės ausinės.

Reguliuojamas lankelis, metalinis, su paminkštinimu. Kaušeliai taip pat minkšti, dėl ko patogu ausines dėvėti ilgą laiką.

Beje, kaušeliai pasukami ir nulenkiami. Patogu ausines transportuojant su savimi.

Kalbant apie savybes, tai ant ausinių yra visi valdymo mygtukai. Tarp jų ir ANC mygtukas. Su juo įjungiamas aktyvus aplinkos triukšmo slopinimas, dėl ko grojamos muzikos kokybė tampa dar geresnė.

Šaunu ir tai, kad yra Transparency režimas - jo metu ausinės papildomai praleidžia aplinkos garsus. Pravartus dalykas. Pavyzdžiui, perkant parduotuvėje produktus galėsite girdėti ką sako kasininkė ir nenusiėmę ausinių.

„OneOdio A10“ su telefonais ir kitais įrenginiais poruojamos naujuoju Bluetooth 5.0 belaidžiu ryšiu ir duomenys perduodami iki 10 metrų atstumu.

Ausinės aprūpintos 40mm diafragmomis, 20-20kHz atsako dažniu ir 32 omų varža. Tiek pirkėjai, tiek apžvalgininkai sako, kad garso kokybė yra puiki.

Na ir įspūdina baterija. 750mAh talpos užtenka muzikos klausytis net iki 50 val. O vos 10 min. įkrova per C-tipo jungtį leis muzika mėgautis net 2 val.

Tiesiog puikių parametrų ir kainos ausinės.

Štai dar viena išsami „OneOdio A10“ ausinių apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(4)
(-4)

Komentarai ()