Pasaulinė premjera „Xiaomi“ siurblio, kuris daro stebuklus - turite tai pamatyti, kad patikėtumėte (Video, „Roborock S7 Pro Ultra“)  ()

Pasaulinė premjera!

Speciali kaina + dovana

Iš Europos sandėlio

2 metų garantija

1) „Roborock S7 Pro Ultra“ - ką tik pristatytas unikalių savybių robotas

2) „Roborock Q7 Max“ - 2022-ųjų robotai dulkių siurbliai

3) „Roborock Dyad“ - belaidis 260W galios siurblys su unikaliu grindų plovimu, net 300€ pigiau nei Lietuvoje


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti, kad pirmieji pristato karščiausią „Xiaomi“ ekosistemos naujieną - „Roborock S7 Pro Ultra“.

Tai yra pats naujausias ir dar neregėtais techniniais sprendimais aprūpintas robotas dulkių siurblys.

Ir dabar jį galite įsigyti už specialią 949€ kainą.

Atkreipiame dėmesį, kad robotais pradedama prekiauti nuo liepos 7 dienos ir akcija truks iki liepos 17 d., tačiau už tokią kainą jų kiekis labai ribotas.

Taip pat pirmiesiems pirkėjams dar dovanų bus pridėtos ir „Tronsmart“ belaidės garso kolonėlės.

Siurbliai į Lietuvą pristatyti bus iš EU sandėlių, tad sutvarkyti visi mokesčiai ir greitas pristatymas. Taip pat suteikiam 2 metų garantija.

„Roborock S7 Pro Ultra“ - geriausias robotas, kokį iki šiol esame matę

„Roborock S7 Pro Ultra“ kaina iš pradžių gali kiek nustebinti, nes įprastai šios kompanijos robotai kainuoja apie 300-600 eurų. Ir visgi, „Roborock S7 Pro Ultra“ sugeba tai, ko negali nei vienas kitas robotas.

Pati įspūdingiausia dalis yra jo išskirtinė atliekų surinkimo stotelė. Ir čia ne tik automatiškai surenka atliekas iš roboto atliekų dėžutės, bet ir daro kur kas daugiau.

Super puikiai „Roborock S7 Pro Ultra“ galimybės pademonstruojamos šiame Video:

Iš esmės šio roboto nereikia prižiūrėti. Jis viską daro pats. Vienu metu plauna ir siurbia. Privažiavęs kilimą automatiškai pakelia plaušinę, o nuvažiavęs nuo kilimo ją vėl nuleidžia.

Turime ir puikiai pasiteisinusį VibraRise plovimo techninį sprendimą, dėl ko plaušinė trina valomą paviršių ir taip pasiekimas maksimalus plovimo efektyvumas.

Nusibodo patiems plauti nešvarią plaušinę? Su šiuo robotu to daryti nereikia. Taip, jis pats grįžta prie stotelės ir joje automatiškai yra išplaunama plaušinė. Visiška naujiena tarp robotų.

Šioje stotelėje yra atskiros talpos švariam ir nešvariam vandeniui, tad po plaušinės plovimo tas nešvarus vanduo yra susiurbiamas į atitinkamą talpą.

Kitas privalumas, kad automatiškai švariu vandeniu pripildoma robote esanti vandens talpa. Dar viena visiška naujovė.

Na, o sausų atliekų išsiurbimas jau tampa tradicija ir įprastu dalyku tarp aukščiausios klasės robotų. Belieka tik išmesti atliekų maišelį, kurio talpos užteks net iki 7 savaičių.

Trumpai tariant, „Roborock S7 Pro Ultra“ - realiai visą namų tvarkymo darbą perimantis į savo rankas. Tereikės stotelėje papildyti švaraus vandens talpą, nešvarų vandenį išpilti ir po 7 savaičių išmetus atliekų maišelį įdėti naująjį. Maksimalus patogus ir autonomija.

Dar daugiau apie įspūdingas „Roborock S7 Pro Ultra“ savybes galite sužinoti paspaudę šią nuorodą.

„Roborock Q7 Max“ - 2022-ųjų robotai dulkių siurbliai

  • Dabar su siuntimu tik 329€
  • Kuponas: wrHJNygs
  • Europos sandėliai: greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą.

„Roborock Q7 Max“ yra puikios kainos ir kokybės robotas dulkių siurblys. Už tokią kainą siūlo įspūdingai daug.

Jis palaiko sausą valymą ir grindų plovimą. Geba abu darbus atlikti vienu metu. Yra 470ml sausų atliekų ir 350ml vandens talpos.

4200Pa siurbimo slėgis reiškia, kad robotas nuo paviršių susiurbs ir stambias atliekas. Roboto galia net 58W. Tokioje kainų kategorijoje puikūs rezultatai.

Prie visko pridėkime ir atnaujintą pagrindinį šepetį, dar geriau pakeliantį nešvarumus ir išvengiantį plaukų bei šerių įsivėlimo.

Baterija? Net 5200mAh, kurios energijos užtenka iki 3 val. Vienu įkrovimu gali sausai išvalyti 300 m2 plotą, o išplauti 240 m2.

Palaikomi įvairūs valymo režimai. APP yra vien 30 plovimo padavimo pasirinkimo galimybių.

Kitas išskirtinis dalykas - navigacija. Unikali kompanijos PreciSense LiDAR navigacija leidžia robotui maksimaliai tiksliai orientuotis aplinkoje ir piešti labai tikslius 3D tipo žemėlapius. Netgi galima papildomai pridėti, kur yra baldai, kėdės ir pan. Žemėlapiai išsaugomi APP.

APP galimybės taip pat puikios: valymo režimų pasirinkimas, konkrečių valymo plotų nurodymas, no-go zonos, virtualios sienos, tvarkaraščių sudarymas ir kt.

Papildomai yra ir užraktas nuo vaikų bei augintinių. Puikios kokybės robotas už puikią kainą.

„Roborock Dyad“ - belaidis 260W galios siurblys su unikaliu grindų plovimu

  • Dabar su siuntimu tik 249€
  • Kuponas: jUNXXye9
  • Europos sandėliai: greitas ir saugus pristatymas į Lietuvą.

Geekmaxi šiuo metų šį unikalių technologinių sprendimų siurblį parduoda už nuostabiai gerą kainą - 249€.

Ši kaina yra net 300€ mažesnė, nei prašoma parduotuvėse Lietuvoje.

Kuo pasižymi „Roborock Dyad“?

„Roborock“ yra „Xiaomi“ ekosistemos kompanija ir mus nuolat džiugina savo robotais dulkių siurbliais bei aukščiausios klasės belaidžiais siurbliais.

Štai čia ir turime šios kompanijos naujausią produktą - „Roborock Dyad“.

Šio įspūdingo namų tvarkymo galimybės yra labai puikiai pademonstruojamos štai šiame vaizdo įraše.

Pats didžiausias akcentas yra į tai, kad „Roborock Dyad“ pasižymi unikaliomis valymo galimybėmis ir tai yra pirmasis toks siurblys pasaulyje, aprūpintas dvigubu ritininiu varikliu.

Šis 260W galios siurblys turi net 3 ritinėlius, kurie sukasi priešais vienas kitą ir taip puikiai nuvalo tiek pridžiuvusius nešvarumus, tiek ir ant grindų išpiltą didelį kiekį skystų produktų. Vienas pervažiavimas per grindis ir spindinti švara bei gaiva.

„Roborock Dyad“ siurblys ant grindų išpurškia švaraus vandens ir taip leidžia lengviau nuvalyti įsisenėjusias dėmes. Visas nešvarus vanduo nuo valomų paviršių yra susiurbiamas ir patalpinamas į 620 ml talpą.

Valymo metu ant ritinėlių purškiamas švarus vanduo. Jam skirta 850 ml talpa.

Įdomu ir patogu yra ir tai, kad tos galvos dizainas yra toks, kad ritinėliai yra iki pat jos kraštinių, tad valymo plotas yra maksimaliai didelis.

Negana to, pati galva pasukama įvairiomis kryptimis, kas dar labiau palengvina grindų valymą.

Taip pat čia turime integruotus jutiklius, kurie sugeba įvertinti ant valomų paviršių esančių nešvarumų lygį.

Tai yra, jei konkrečioje grindų vietoje yra daugiau nešvarumų - siurblys tai automatiškai fiksuoja ir pats padidina siurbimo/plovimo galią bei paduoda daugiau vandens, taip pašalindamas ir įsisenėjusius nešvarumus. Nuostabus dalykas.

Čia turime ir LED informacinį ekraną, kuriame ir matyti visi nustatymai, režimų pasirinkimai, baterijos indikatorius ir kt. informacija.

Tuo pačiu „Roborock Dyad“ garsiniu įspėjimu informuoja, jei kas nors nutinka - ištuštėja vandens talpa, prisipildo nešvarumų talpa ir t.t. Labai patogūs dalykai.

„Roborock Dyad“ yra 260W galios ir užtikrina 13000Pa siurbimo slėgį, tad šis namų monstras susidoros ir su sunkiausiomis užduotimis.

Turimos per maždaug 4 val. įkraunamos 5000 mAh talpos baterijos rezultatai taip pat yra labai geri - vienu įkrovimu galima darbuotis 35 min. ir išvalyti 280 m2 plotą. Turint galvoje valymo galimybes - puikūs rezultatai.

Dar vienas šaunus dalykas, kad po to, kai „Roborock Dyad“ sutvarkys ir didžiausią betvarkę, jo pagrindinėje siurbimo galvoje esančių ritinėlių net nereikia nuimti ir rankomis plauti. Viską padaro pats robotas.

Telieka jį pastatyti į laikymo stotelę, pasirinkti roboto apsiplovimo režimą ir jis pats išsiplaus savo ritinėlius. Teliks tik nuimti susiurbtų atliekų talpą ir ją ištuštinti. Puikus dalykas.

„Roborock Dyad“ - išskirtinis belaidis dulkių siurblys visoje rinkoje. Tokio įrenginio „Roborock“ produktų sąraše dar nebuvo ir čia visiškai kitas namų tvarkymo lygis. „Roborock Dyad“ praktiškai nelieka neįveikiamų valymo užduočių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(2)
(-2)

Komentarai ()

Susijusios žymos: