Net 100€ pigiau nei Lietuvoje naujausias „Roborock“ robotas su atliekų surinkimo stotele! „Tiesiog topinis lygis. Namų tvarkymas dar niekada nebuvo toks paprastas ir netgi smagus!“ (Video, „Roborock Q7 Max+“ atsiliepimai)  ()

Net 100€ pigiau nei Lietuvoje!

Iš Vokietijos

2 metų garantija

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

Su atliekų surinkimo stotele

Pažangiausi techniniai sprendimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Roborock Q7 Max+“ su atliekų surinkimo stotele

569€ -30€ 569€

539€

Imu!

iš Vokietijos

net 100€ pigiau nei Lietuvoje

2 metų garantija

nemokamai Lietuvą pristatys per 2-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Cooladden

 

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu šis naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys su automatine atliekų surinkimo stotele parduodama net 100€ pigiau nei Lietuvoje!

Taip pat šie siurbliai į Lietuvą pristatomi iš Vokietijos sandėlio, tad pristatymas visiškai saugus ir labai greitas.

Jau sutvarkyti visi mokesčiai ir suteikiama 2 metų garantija.

Ką apie „Roborock Q7 Max+“ sako pirkėjai?

Pirkėjai yra ypatingai patenkinti šiais robotais, jų atliekamo darbo kokybe bei funkcionalumu ir labai profesionaliu parduotuvės darbu:

Puikiai plauna ir sausai siurbia, niekur nesitranko, itin sklandžiai ir sistemingai juda po kambarius. Labai lengva naudotis šiuo robotu. Aukščiausia klasė.

Mano užsakymas buvo sutvarkytas labai greitai ir profesionaliai. Iškart po apmokėjimo išsiuntė robotą. Pristatė per keletą dienų. Viskas tvarkingai supakuota. Parduotuvei vien tik pagyros. O pats robotas - nepriekaištingas. Rekomenduoju 100%.

Puikios kainos ir funkcionalumo robotas. Ir toji atliekų surinkimo stotelė yra kažkas nuostabaus. Robotas pats išvalo kambarį, tą daro itin tyliai, galiu ir toliau darbuotis prie PC, nuvažiuoja prie stotelės ir išsiurbiamos atliekos iš konteinerio. Superinis autonomiškumas. Namų tvarkymas dar niekada nebuvo toks paprastas ir netgi smagus!

Kuo pasižymi „Roborock Q7 Max+“?

„Roborock Q7 Max+“ yra pats naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys. Pristatytas šiais metais ir su puikiomis savybėmis bei atliekų surinkimo stotele.

„Roborock Q7 Max+“ turi papildomų privalumų, dėl ko pavadinime ir atsirado pliusiuko ženklas.

Jis palaiko sausą valymą ir grindų plovimą. Geba abu darbus atlikti vienu metu. Yra 470ml sausų atliekų ir 350ml vandens talpos.

4200Pa siurbimo slėgis reiškia, kad robotas nuo paviršių susiurbs ir stambias atliekas. Roboto galia net 58W. Tokioje kainų kategorijoje puikūs rezultatai.

Prie visko pridėkime ir atnaujintą pagrindinį šepetį, dar geriau pakeliantį nešvarumus ir išvengiantį plaukų bei šerių įsivėlimo.

Baterija? Net 5200mAh, kurios energijos užtenka iki 3 val. Vienu įkrovimu gali sausai išvalyti 300 m2 plotą, o išplauti 240 m2.

Palaikomi įvairūs valymo režimai. APP yra vien 30 plovimo padavimo pasirinkimo galimybių.

Kitas išskirtinis dalykas - navigacija. Unikali kompanijos PreciSense LiDAR navigacija leidžia robotui maksimaliai tiksliai orientuotis aplinkoje ir piešti labai tikslius 3D tipo žemėlapius. Netgi galima papildomai pridėti, kur yra baldai, kėdės ir pan. Žemėlapiai išsaugomi APP.

APP galimybės taip pat puikios: valymo režimų pasirinkimas, konkrečių valymo plotų nurodymas, no-go zonos, virtualios sienos, tvarkaraščių sudarymas ir kt. Papildomai yra ir užraktas nuo vaikų bei augintinių.

„Roborock Q7 Max+“ didžiulis privalumas ir tas, kad jis turi štai tokią automatinę atliekų surinkimo stotelę.

„Roborock Q7 Max+“ pats privažiuoja prie stotelės, pastaroji išsiurbia (27000Pa slėgis) atliekas iš roboto viduje esančios atliekų surinkimo talpos ir robotas gali toliau darbuotis be jokio žmogaus įsikišimo.

Visos atliekos susiurbiamos į specialų 2,5l talpos atliekų maišelį, kurio įprastai užteks net 7 savaitėms. Kitaip tariant, prie roboto galėsite net neprieiti daugiau kaip mėnesį.

Tereikia APP nurodyti valymo režimus ir stotelę prijungti prie elektros tinklo. Robotas pats įkraus bateriją ir darbuosis, kaip jam nurodyta, o stotelė ištuštins atliekų talpą. 

Kai maišelis prisipildys, gausite pranešimą į APP ir beliks maišelį išmesti ir įdėti naują. Viskas, tik tiek to darbo. Puikus funkcionalumas.

„Roborock Q7 Max+ yra aukščiausios klasės robotas. Man jis patinka. Mano žmonai jis patinka. Visiems jis patinka. Patiks ir Jums. Tiesiog topinis lygis.“, - sako šaunios apžvalgos autorius:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()