Masiškai perkama karšto oro gruzdintuvė, apie kurią lietuviai sako - „vištiena išorėje traški, o viduje sultinga. Idealus daiktas“ (Video, „BlitzHome BH-AF2“ atsiliepimai)  (2)

Labai gera kaina

Galioja iki 2022-09-28

Iš Čekijos

Super funkcionali

5L talpos ir su APP

Masiškai perkama ir puikiai vertinama pirkėjų


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„BlitzHome BH-AF2“ 5L karšto oro gruzdintuvė

110,18€ -27,05€ 110,18€

nuo 83,13€

Imu!

iš Čekijos

25% nuolaida

ribotas kiekis

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

„BlitzHome BH-AF2“ yra puikios kainos ir kokybės karšto oro gruzdintuvė ir dabar į Lietuvą pristatoma tiesiai iš Čekijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas.

Labai svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šiuo metu galima rinktis iš 2 „BlitzHome BH-AF2“ modelių versijų. Žemiau pateiktame paveiksle galite matyti esminius jų skirtumus.

Kuo skiriasi? Vos keliais eurais pigesnis „BlitzHome BH-AF2“ modelis turi du mechaninius ratukus, kuriais valdoma temperatūra ir laikmatis. Taip pat nepalaikoma APP.

Keliais eurais brangesnis modelis valdomas tik su panele ir APP. O visais kitais techniniais parametrais, tai yra identiški modeliai.

„BlitzHome BH-AF2“ jau įsigijo tūkstančiai pirkėjų, turime beveik 800 atsiliepimų ir net 4,9 įvertinimą. Stebėtina statistika.

Tai viena perkamiausių karšto oro gruzdintuvių, visi pirkėjai iš Lietuvos duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir sako:

Super greitas pristatymas. Atvežė Itella. Gruzdintuvė labai gerai dirba. Vištiena išorėje traški, o viduje sultinga. Idealus daiktas - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Štai pora geriausiai bendras pirkėjų nuotaikas atspindintys atsiliepimai:

Man labai patinka šis prietaisas. Itin tylus. Labai paprasta suporuoti su Blitzwolf APP. Nuotraukose galite matyti keptą steiką su gamykliniais gruzdintuvės nustatymais. Kad pilnai iškeptų teprireikė pridėti dar 4 minutes. Bendrai reikėjo 18 min. ir viskas paruošta. Virtuvėje praktiškai jokio kvapo, viskas itin sandaru. Iš pradžių reikia kiek priprasti prie šio įrenginio ir kaip juo naudotis, bet paskui vienas malonumas gaminti maistą. Labai lengva priežiūra, itin paprastai valoma. Puikus daiktas. Labai rekomenduoju. Kaina tiesiog nuostabi, ypač palyginus su vietinėse parduotuvėse parduodamais analogiškų savybių gruzdintuvėmis. Pristatymas irgi greitas. Viskas super - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Iš Lenkijos į Vengriją pristatė per savaitę. Viskas puikiai supakuota. Iš pradžių išbandžiau iškepti bulves. Joms panaudojau tik šaukštelį aliejaus, kepiau 200 laipsnių temperatūroje 30 min. Puikiai apskrudo ir skonis nuostabus. Dešrelėms prireikė 10 min. Pasirinkau modelį su mechaniniu valdymu, tad ratukais pasirenku laiką ir temperatūrą. Darbuojasi tyliai. Jokių kvapų, viskas labai sandaru. Kokybiškas įrenginys. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto.

„BlitzHome BH-AF2“ yra karšto oro gruzdintuvė, kurioje be pridėtinio  ar su labai menku kiekiu aliejaus galima pasigaminti skanių ir sveikesnių maisto patiekalų.

Tai kur kas sveikesnis ir netgi patogesnis būdas išsikepti vištienos ar kitų mėsos patiekalų, bulvyčių, daržovių, pyragaičių ir t.t.

Gruzdintuvė jungiama į 220V elektros tinklą, yra 1500W galios ir net 5l talpos.

Kaitinimo elementai įrengti viršutinėje gruzdintuvės dalyje ir paskirsto tolygiai karštį - 360 laipsnių kampu.

Be to, didžiulis krepšys - kaip ir visas gruzdintuvės vidus - dengtas nepridegančia danga ir yra patogiai išvalomas, kas irgi yra dideli pliusai.

Metalo ir plieno korpusas, dengtas karščiui atsparia danga, ir patogia rankena įdėti/išimti gaminam maistui. Pati gruzdintuvė yra apie 6 kg svorio ir 36.10 x 27.10 x 30.60 cm dydžio.

Su šia gruzdintuve galima kepti įvairius maisto produktus ir tuo pačiu pasigaminti jogurto, atitirpinti ir pašildyti maistą, džiovinti uogas bei vaisius ir t.t.

Dar vienas šaunus dalykas, kad yra įdiegtas laikmatis: 0-60min, kas leidžia nustatyti konkretų laiką, kada produktas turi būti pagamintas. Baigęs gaminti, automatiškai išjungia maitinimą.

Ir taip, „BlitzHome BH-AF2“ karšto oro gruzdintuvė palaiko programėlę su daugybe skirtingų receptų ir kitomis papildomomis funkcijomis, kas dar labiau išplečia šio šaunus įrenginio galimybes.

Štai čia keletas šaunių ir informatyvių „BlitzHome BH-AF2“ apžvalgų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai (2)

Susijusios žymos: