[Dar mažesnė kaina - KUPONAS!] Tai yra visiškai kitas lygis: „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ - geriausias 2022-ųjų dronas! Skraido iki 10km, nauja SONY kamera ir tai tik dalis, kuo jis yra dar geresnis už ankstesnę versiją (Video, „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“)  ()

Papildyta kuponu

Net 100€ pigiau nei Lietuvoje

Iš Čekijos sandėlio

Labai šaunūs techniniai atnaujinimai

Super geri pirkėjų ir apžvalgininkų vertinimai


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-08-13 [Dar mažesnė kaina - KUPONAS!] Tai yra visiškai kitas lygis: „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ - geriausias 2022-ųjų dronas! Skraido iki 10km, nauja SONY kamera ir tai tik dalis, kuo jis yra dar geresnis už ankstesnę versiją (Video, „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ dronas

487,27€ -75,24€ 487,27€

nuo 412,03€

Imu!

iš Čekijos

Kuponas: BG798a87

Net 100€ pigiau nei Lietuvoje

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ dronas šiuo metu parduodamas tiesiai iš Čekijos sandėlio ir už super gerą kainą. Net 100€ pigiau nei Lietuvoje.

Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad sumokėjus papildomai 10 eurų, galima įsigyti droną su 64GB 160MB/s TF atminties kortele. Standartinėje pakuotėje jos nėra.

Kuo „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ geresnis už „Xiaomi FIMI X8 SE 2020“?

Šiais metais pasirodęs naujasis „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ turi net keletą labai reikšmingų patobulinimų, dėl ko tampa dar geresnis, nei masiškai perkamas 2020-ųjų versijos modelis.

„RokLink“​ perdavimo sistema, skraidymo nuotolis išaugo iki 10 km

„RokLink“ patobulinta trečios kartos didelės raiškos skaitmeninio vaizdo perdavimo sistema su adaptyvia srauto kodavimo technologija užtikrina puikų perdavimo atstumą, siekiantį iki 10 km, ir mažesnę delsą, padedančią užfiksuoti vaizdus ilgesniais atstumais. Tad duomenų perdavimas paaugo visais 2 km!

Tuo pačiu verta pažymėti, kad ir maksimalus skrydžio aukštis paaugo nuo 500 metrų iki 800 metrų. Taip pat reikšmingas pokytis.

Atnaujintas Sony 1/2 colio CMOS jutiklis

2022-ųjų modelis gali pasigirti ir dar geresne kamera bei jos suteikiamais privalumais.

„Sony“ patobulintas 1/2 colio 48 MP CMOS jutiklis su dideliu 1,6 um pikselių dydžiu, pagrįstas „Quad Bayer“ pikselių technologija, efektyviai sumažina triukšmą ir sukuria ryškius 12MP vaizdus naktinio filmavimo metu.

„Sony“ įtaisytas ekspozicijos valdymas su signalų apdorojimo technologija užtikrina 4 kartus didesnį dinaminį diapazoną nei tradiciniai CMOS jutikliai.

Didesnė „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ kameros diafragma (F1.6) leidžia prasiskverbti daugiau šviesos ir efektyviai sumažinti „triukšmą“. Dėl didesnio jautrumo šviesai kamera tiksliai užfiksuoja daugiau spalvų ir detalių, kai filmuojama esant silpnam apšvietimui.

Palaikydamas HDR vaizdo įrašus ir nuotraukas, „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ nuotraukos atrodo stulbinančiai, nes išsaugomos originalios scenos ar objekto detalės, šviesos ir spalvų tonai. Naudojant HDR galimybes, bet kurio video vizualinis potyris pakyla į visiškai naują lygį.

Kas dar atnaujinta?

„Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ paaugo atsparumo vėjui lygis: nuo 6-o iki 8-o. Tad naujos kartos dronas dar atsparesnis dideliam vėjui. Taip pat ir atsparumas lietui bei sniegui išaugo.

Kitos svarbios detalės

Štai ir visi pagrindiniai „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ versijos patobulinimai. Trumpai tariant, geresnė kamera, net iki 10 km išaugęs maksimalus skraidymo atstumas nuo valdymo pultelio, iki 800 metrų maksimalus aukštis, didesnis atsparumas oro sąlygoms. Labai reikšmingi patobulinimai.

Atnaujinatame „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ rasime ir visas tas pačias šauniąsias savybes, kuriomis pasižymi ir ankstesnės kartos dronas:

  • GPS+GLONASS ir BEIDOU navigacijos sistemos;
  • Skrydžių planavimas, Follow Me, Panorama ir Timelapse bei SAR (paieškos ir gelbėjimo) režimai;
  • maksimalus greitis siekia 18 m/s;
  • 4500mAh/51.3Wh baterija, 35 min. skraidymo laikas;
  • išsekus baterijai, automatinis grįžimas namo;
  • išmanioji programėlė ir visos jos suteikiamos galimybėmis;
  • trijų ašių gimbalas su kontroliuojamu pasukimo kampu, iki 90 laipsnių - gimbalas ypač pagerina vaizdo įrašų ir nuotraukų kokybę;
  • vaizdo įrašai koduojami H.265/HEVC formatu, kas leidžia sutaupyti atminties kortelės atmintį ir tuo pačiu gauti maksimalios raiškos vaizdą;
  • HDR režimas filmavimui ir fotografavimui, yra ir naktinis režimas;
  • išmanieji režimai: „Raketos“ režimas siunčia droną tiesiai aukštyn, kildamas jis filmuoja tiesiai po savimi. Dronas taip pat gali sukti ratus ar spirales aplink numatytą objektą ar staiga nuo jo nutolti. Šie efektai pagyvina vaizdo įrašus.

„Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ yra puikus dronas, kuri giria tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai.

Dar dar viena šauni šio drono apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(16)
(0)
(16)

Komentarai ()

Susijusios žymos: