Karščiausia „Xiaomi“ naujiena! Išmanusis naminių gyvūnų maisto dozatorius su puikiomis APP funkcijomis (Video, „XIAOWAN Smart Pet Food Feeder“)  ()

Karščiausia naujiena!

Iš Čekijos sandėlio

„Xiaomi“ ekosistemos produktas

3,6l talpos

Puikios Mijia/Mi Home/Xiaomi Home APP funkcijos


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„XIAOWAN Smart Pet Food Feeder“

141,98€ -18,48€ 141,98€

123,50€

Imu!

iš Čekijos

13% nuolaida

nemokamai Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad tai yra visiška naujiena - ką tik rinkoje pasirodęs naujausias „Xiaomi“ ekosistemos naminių gyvūnų maisto dozatorius.

Ir dabar jis į Lietuvą pristatomas iš Čekijos sandėlio, tad pristatymas visiškai saugus ir greitas.

Kuo pasižymi „XIAOWAN Smart Pet Food Feeder“?

Tai yra „Xiaomi“ ekosistemos produktas, sukurtas būtent patogiam naminių gyvūnų maitinimui.

Šis šaunus įrenginys pagamintas iš aukščiausios kokybės medžiagų ir su gausybe praktiškų inžinerinių sprendimų.

Sveria 3kg ir yra tokių išmatavimų: 311 x 180 x 387mm.

Šis įrenginys yra 5,9W galios ir jungiamas į elektros tinklą. Maitinimo laidas yra 1,5 metro, dengtas nailonu - sunkiai perkandamas. Be to, nugarėlėje labai gražiai paslepiamas, taip apsaugant įrenginį nuo naminių gyvūnų ir vaikų.

Be to, galima įdėti AA tipo baterijas. Tai pravers tais atvejais, kai netyčia namuose dings elektra. Juk nesinorėtų, kad Jums išvykus - naminiai gyvūnai liktų nepamaitinti.

„XIAOWAN Smart Pet Food Feeder“ yra ganėtinai unikalios konstrukcijos naminių gyvūnų maisto dozatorius: su specialiais maisto maišymo sparneliais (metalas ir silikonas), didele anga - kad tilptų maistas (5-12mm diametro) ir toji anga neužstrigtų. Jei kartais taip ir nutiktų - įrenginys automatiškai sustoja dozavęs maistą ir į APP išsiunčia pranešimą. Ant įrenginio korpuso taip pat yra būsenos indikatoriai.

Tačiau naudojant tinkamą ėdalą - tam nutikti praktiškai neįmanoma. Į šį dozatorių reikia dėti SAUSĄ ėdalą. Kad jis tokiu ir išliktų - įrenginys tuo pačiu palaiko supilto ėdalo džiovinimą - tad visa drėgmė yra išgarinama, ėdalas kvėpuoja ir taip išvengiama bakterijų dauginimosi ir naminiai gyvūnai visada gauna kokybišką ir sveiką ėdalą.

Į naminių gyvūnų maisto dozatorių telpa 3,6l ėdalo ir to užtenka iki 20 dienų. Žinoma, čia viskas priklauso nuo to, kokio dydžio gyvūnas yra maitinamas ir kaip tai daroma dažnai, kokio dydžio porcijomis.

Visą tai galima lengvai valdyti APP. Taip, tiesiog telefone galite nurodyti ėdalo padavimo kiekį, dažnumą - sudaryti tvarkaraščius - pasižiūrėti kiek to ėdalo dar liko, kai jo bus labai mažai - į APP gausite pranešimą, kad reikia papildyti ir t.t.

Nuostabus dalykas. Naminiai gyvūnai reguliariai gaus ėdalo, o ne tik tada, kai vėlai grįšite po darbo.

Jau nekalbant, kad turint tokį įrenginį galima drąsiai išvykti ilgesniam laikui ir saugiai namie palikti ėdalu pripildytą „XIAOWAN Smart Pet Food Feeder“ dozatorių. Naminiai gyvūnai bus reguliariai pamaitinti. Ir viskas atliekama automatiškai, ir viską matysite tiesiog telefono programėlėje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()