Pasaulinė „Eleglide Coozy“ el. paspirtuko premjera ir šauniausių „Eleglide“ el. dviračių išpardavimas! Iš EU, specialūs kuponai, ribotas kiekis (Video)  ()

Pasaulinė „Eleglide Coozy“ premjera!

Specialus kuponas

Galioja tik iki 2022-08-30

Iš Europos sandėlių

1) „Eleglide M1“ - atnaujinta el. dviračio versija

2) „Eleglide M1 Plus“ - atnaujinta el. dviračio versija

3) „Eleglide T1“ - naujausias el. dviratis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekmaxi skuba informuoti apie „Eleglide Coozy“ el. paspirtuko pasaulinę premjerą!

Tai yra naujausias kompanijos el. paspirtukas ir premjeros proga taikomas specialus nuolaidos kuponas - ELECOOZY.

Su greitu ir saugiu pristatymu iš Europos sandėlio „Eleglide Coozy“ dabar kainuoja tik 549,99€.

Pabrėžiama, kad už tokią kainą el. paspirtukų kiekis yra ribotas, o ir akcija truks tik iki 2022-08-30, tad paskubėkite pasinaudoti puikia proga!

Kuo pasižymi „Eleglide Coozy“?

„Eleglide Coozy“ yra išvaizdus, puikios kokybės, savybių ir kainos el. paspirtukas. Ir iškart norisi atkreipti į keletą svarbiausių momentų.

Galingas 350W (maks. 540W) bešepetėlinis variklis ir 36V 12.5Ah (450Wh) baterija su įdiegtomis įvairiomis apsaugomis. Puiki kombinacija ilgoms ir smagioms kelionėms.

O kad jos būtų saugios, el. paspirtukas aprūpintas dviguba stabdžių sistema: diskiniai ir E-ABS stabdžiai.

Kitas pliusas, dideli 10"x2.5" colių pripučiami pneumatiniai ratai. Didesni ratai leis jaustis kur kas stabiliau, maloniau įveikti kelio nelygumus, bendrai - važiavimas tampa stabilesnis ir malonesnis.

Prie to prisideda ir priekiniame rate sumontuotas amortizatorius. Tad „Eleglide Coozy“ yra pilnai pritaikytas važinėtis įvairiais keliais.

Kalbant apie nuvažiuojamą atstumą, tai talpi baterija leidžia vienu įkrovimu įveikti iki 55km atstumą. Labai puikus rodiklis.

Beje, baterija įkraunama per maždaug 7 val. (42V, 2A įkroviklis).

„Eleglide Coozy“ palaiko 4 važiavimo režimus: 6/10/15/25 km/h. Tad su juo saugu važiuoti tarp gausybės žmonių ir lėkti atvirame kelyje.

Elektrinis paspirtukas turi ir išvaizdų bei informatyvų LED ekranėlį. Jame pateikiama daug naudingos informacijos: pasirinktas važiavimo režimas, greitis, baterijos įkrova ir t.t.

„Eleglide Coozy“ gali pasigirti ir labai plačia stovėjimo aikštele. Jos plotis net 19cm. Išties daug, kai įprastai el. paspirtukai tegali pasigirti kone dvigubai siauresnėmis stovėjimo aikštelėmis.

Tokios aikštelės privalumas akivaizdus - kur kas patogiau ir stabiliau stovėti bei važiuoti šiuo paspirtuku.

„Eleglide Coozy“ gali pasigirti ir gausa atšvaitų bei LED žibintų. Šonuose yra atšvaitai, o priekyje ir gale ryškūs LED žibintai.

Ir ne tik.

Ant vairo šonų taip pat sumontuoti žibintai. Ketinate sukti į kairę, paspaudžiate rodyklės į kairę mygtuką ir pradės mirksėti kairysis žibintas. Į dešinę analogiški veiksmai.

Šaunus ir praktiškas dalykas, padidinsiantis kitų eismo dalyvių informuotumą ir Jūsų saugumą.

Gamintojas garantuoja, kad „Eleglide Coozy“ yra labai kokybiškai pagamintas el. paspirtukas.

Aliuminio korpusas atlaiko iki 120kg apkrovas. Pats paspirtukas sveria apie 22kg. Taip pat yra kompaktiškai sulankstomas su dvigubu fiksavimo mechanizmu.

Verta pažymėti ir tai, kad „Eleglide Coozy“ atitinka IPX5, tad su juo galima važinėtis ir šlapiais keliais, jam nebaisus lietus.

Ir taip, „Eleglide Coozy“ palaiko APP (poruojama su Apple iOS (12.0+) ir Android (4.3+) įrenginiais).

Programėlėje galėsite peržiūrėti el. paspirtuko būklę, statistinius kelionių duomenis, aktyvuoti važiavimo režimus, keisti nustatymus ir kt.

Apibendrinus, „Eleglide Coozy“ - labai geras el. paspirtukas. Puiki pagaminimo kokybė, pakankamai galingas, praktiški ir naudingi inžineriniai sprendimai, dėl ko su šiuo paspirtuku bus malonu važinėtis įvairaus tipo keliais.

Ir, žinoma, šiuo metu taikoma specialia premjeros kaina. Kainos ir kokybės santykis puikus!

„Eleglide M1“ - atnaujinta el. dviračio versija

250W galios, 36V 7.5Ah  baterija, vienu įkrovimu iki 65 km, 27,5 colių ratai, 21 Shimano pavara, skirtingi važiavimo režimai, IPX4, EN15194 ir CE sertifikatai - naujoje versijoje padidėjo ratai, vairas, yra hidrauliniai amortizatoriai su užrakto galimybe

  • Dabar su siuntimu tik 629,99€ (Lietuvoje nuo 840€)
  • Panaudokite kuponą: PDgwwF4f. Europos sandėliai.

„Eleglide M1 Plus“ - atnaujinta el. dviračio versija

250W galios, 36V 12.5Ah baterija, vienu įkrovimu iki 100 km, 27,5 colių ratai, 21 Shimano pavara, skirtingi važiavimo režimai, IPX4, EN15194 ir CE sertifikatai - naujoje versijoje padidėjo ratai, vairas, yra hidrauliniai amortizatoriai su užrakto galimybe ir LCD ekranas dar informatyvesnis

  • Dabar su siuntimu tik 769,99€ (Lietuvoje nuo 890€)
  • Panaudokite kuponą: M3SVPpLw. Europos sandėliai.

„Eleglide T1“ - naujausias el. dviratis

250W galios, išimama 36V 12.5Ah  baterija, vienu įkrovimu iki 100 km (vien elektra 50km), 5 greičių režimai, iki 25km/h, 27,5 colių CST ratai, 7 Shimano pavaros, diskiniai stabdžiai, hidrauliniai amortizatoriai su užrakto galimybe, didžiulis LCD informacinis ekranas

  • Dabar su siuntimu tik 899,99€ (Lietuvoje nėra)
  • Panaudokite kuponą: HuTN3W2f. Europos sandėliai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()