[Kainos didės!] Iš Lenkijos „BABAN“ 3 in 1 prailginamas ir lankstomas dulkių valymo rinkinys - išvalysite ir ten, kur to įprastai niekada nedarote  ()

Labai gera kaina

Iš Lenkijos sandėlio

Gausus rinkinys pilnai namų priežiūrai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„BABAN“ 3 in 1 prailginamas ir lankstomas dulkių valymo rinkinys

50,95€ -17,32€ 50,95€

33,63€

Imu!

iš Lenkijos

34% nuolaida

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: šiuo metu šis puikus namų tvarkymo rinkinys parduodamas už labai gerą kainą ir tiesiai iš Lenkijos sandėlio, tad greitas ir saugus pristatymas.

„BABAN“ yra 3 in 1 prailginamas ir lankstomas dulkių valymo rinkinys, kuris padės lengvai pasiekti iš išvalyti įprastai itin sunkiai pasiekiamas namų vietas: lubas, pakabintus šviestuvus, ventiliatorius, tarpus tarp spintelių ir panašiai.

Patys pagalvokite, kada paskutinį kartą valėte dulkes nuo pakabinto šviestuvo ir koks tai yra komplikuotas darbas. Su tokiu rinkinuku tą padaryti bus itin paprasta.

Mikropluošto šluostės galvutė yra tokia lanksti, kad ją galima sulenkti bet kokiu kampu, nesunku išvalyti sunkiai pasiekiamas vietas.

Voratinklių šluostė itin pravers pasiekti aukštai lubų kampuose esančius voratinklius ir juos surinkti.

Čia beje verta pažymėti, kad šluostes galima plauti, kas puiku - taip jas bus galima naudoti ilgą laiką.

Tad bendrai šį rinkinį sudaro voratinklių, plataus pritaikymo mikropluošto ir lubų šviestuvų bei ventiliatorių šluostės bei keturi aukštos kokybės lengvi aliuminio ilginamieji strypai. Maksimalus ilgis po sujungimo yra 70,87” arba 180cm.

Gamintojas garantuoja, kad aliuminio lydinio strypai yra itin tvirti, lengvai ištraukiami/sutraukiami ir paprastai fiksuojami bei pritvirtinamos šluostės. Tad bus patogu darbuotis, kad ir kurį namų kampelį norėsite išvalyti.

Šaunus namų tvarkymo rinkinys. Ir kaina labai gera. Ir pristatymas į Lietuvą tiesiai iš Lenkijos sandėlio, tad sutvarkyti visi mokesčiai ir užsakytą „BABAN“ yra 3 in 1 prailginamą ir lankstomą dulkių valymo rinkinį gausite greitai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()