[Pasaulinė premjera] Su „GameSir X2 Pro“ išlaisvinkite savąjį žaidimų maniaką! Super kietas mobiliųjų žaidimų valdiklis ir dovanų net mėn. „Xbox Games Pass Ultimate“ prenumerata (Video)  ()

Pasaulinė premjera!

Specialūs kuponai

Papildomos dovanos

Iš Vokietijos ir Kinijos

Labai ribotas kiekis


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekbuying skuba informuoti apie super įdomią pasaulinę premjerą. Dabar tik pas juos galima įsigyti pirmųjų apžvalgininkų jau spėtą išbandyti ir labai giriamą „GameSir X2 Pro“.

Tai yra pasaulinės premjeros pasiūlymas - jį rasite paspaudę šią nuorodą.

Šiuo metu mobiliųjų žaidimų valdiklius galite įsigyti iš norimo sandėlio. Atitinkamai truputį skiriasi kaina. Žemiau visos sąlygos.

„GameSir X2 Pro“ iš Vokietijos sandėlio

  • Su pristatymu per 3-6 d.d. tik 73,97€
    • Kuponas: GAMESIRX2PRO
    • Dovanų [vertė 28,13€]: 61 in 1 suktuko rinkinukas + mėn. „Xbox Games Pass Ultimate“ prenumerata

 

„GameSir X2 Pro“ iš Kinijos sandėlio

  • Su pristatymu per 15-45 d.d. 72,36€
    • Kuponas: GAMEX2PRO10
    • Dovanų: mėn. „Xbox Games Pass Ultimate“ prenumerata

Oficialiai „Xbox“ licenziją gavęs „GameSir X2 Pro“ yra nuostabus daikčiukas visiems, kurie mėgsta telefoninius žaidimus ir nori tą patirtį pakelti į visiškai naują lygį.

Toks nuostabios kainos, kokybės ir galimybių mobiliųjų žaidimų valdiklis tą užtikrins 100 proc.

Ir fantastiška yra tai, kad drauge su „GameSir X2 Pro“ dar gausime puikių dovaną. Mėnesio „Xbox Games Pass Ultimate“ prenumerata leis mėgautis gausybe įvairiausių žanrų žaidimų.

Taip pat „GameSir X2 Pro“ galima žaisti debesyje esančius PC ir konsolių žaidimus, suderinamas su „Xbox Cloud Gaming (Beta)“, „Xbox Game Pass Ultimate“, „Stadia“, „NVIDIA GeForce Now“ ir „Amazon Luna“.

Tiek gamintojas, tiek ir pirmieji „GameSir X2 Pro“ valdiklį išbandę apžvalgininkai pabrėžia superinę įrenginio kokybę, gausybę aukščiausios klasės mygtukų.

Pripažinkite, visus valdymo mygtukus intensyvaus žaidimo metu turėti ekrane nėra patogiausias dalykas, o ir elementariai rankomis užstojamas žaidimo vaizdas.

Tad su „GameSir X2 Pro“ telefono ekranas bus pilnai atviras ir abejose valdiklio pusėse yra visi reikalingi valdymo mygtukai, tai žaidimo patirtis maksimali, kaip ir reakcijos laikas.

Hall Effect trigeriai, Alps 3D vairasvirtės užtikrina sklandų ir tikslų 360° valdymą. Be to, spaudžiami L3/R3 mygtukai suteikia papildomų žaidimo įvesties parinkčių, todėl galite mėgautis patobulinta žaidimų patirtimi. O Kailh mikrojungikliai užtikrina jautrų ir žaibišką grįžtamąjį ryšį.

„GameSir X2 Pro“ turi visus reikalingus mygtukus pilnam žaidimų valdymui.

Super dalykas, kad yra C-tipo jungtis. Per ją „GameSir X2 Pro“ jungiamas tiesiai su išmaniuoju telefonu, tad absoliučiai išvengiama delsos, kas žaidžiant žaidimus yra kritiškai svarbu.

Čia verta pažymėti, kad „GameSir X2 Pro“ suderinamas su Android išmaniaisiais telefonais. Tinka įvairiausių kompanijų modeliai: Samsung, Xiaomi, Huawei, Sony, Realme ir t.t.

Svarbu, kad darbuotųsi su Android 8.0 ir naujesne operacine sistema.

Kitas svarbus momentas, kad „GameSir X2 Pro“ yra reguliuojamo dydžio valdiklis, tad į jį galima įdėti įvairaus dydžio išmanųjį telefoną:

  • 110-179 mm ilgio
  • 12 mm ar mažesnis storis (naudojamas be telefono dėklo, neįskaitant galinės kameros išsikišimo)
  • 10 mm ar mažesnis storis (naudojamas, kai telefono dėklo storis ≤ 1 mm, neįskaitant galinės kameros išsikišimo)
  • galinės telefono kameros išsikišimas ≤ 3 mm

Pats „GameSir X2 Pro“ valdiklis yra 184 x 85 x 37mm dydžio ir sveria 179gr. Kompaktiškas, dailus ir labai funkcionalus žaidimų mėgėjų daikčiukas.

Beje, žaidžiant žaidimus per jį netgi galima įkrauti savo išmanųjį telefoną. Tad žaidimai tęsis ir toliau!

Beje, palaikoma ir dedikuota GameSir programėlė, kurioje galėsite pilnai valdyti ir programuoti valdymo mygtukus bei dar greičiau ir patogiau pasiekti savo žaidimus.

„GameSir X2 Pro“ - puikus daikčiukas mobiliųjų telefonų žaidimų mėgėjams. Ir dabar parduodamas už specialią premjeros kainą, ir su puikiomis dovanomis. Paskubėkite pasinaudoti proga.

O štai čia galite pasižiūrėti išsamią „GameSir X2 Pro“ apžvalgą:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai ()