[PAPILDYTA rekordine kaina] perkamiausias 2022-ųjų dronas net 100€ pigiau nei Lietuvoje! „Na ir greitas šitas kalės vaikas. Nereali kamera. Skraidymo nuotoliu lenkia visus mano DJI modelius. Aš jį įsimylėjau. Tokioje kainų kategorijoje - geriausias iš visų!“ (Video, „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ atsiliepimai)  ()

Perkamiausias 2022-ųjų dronas

Net 100€ pigiau nei Lietuvoje

Galioja tik iki 2022-09-11

Iš Čekijos sandėlio

Puikūs pirkėjų ir apžvalgininkų atsiliepimai


Visi šio ciklo įrašai

  • 2022-09-07 [PAPILDYTA rekordine kaina] perkamiausias 2022-ųjų dronas net 100€ pigiau nei Lietuvoje! „Na ir greitas šitas kalės vaikas. Nereali kamera. Skraidymo nuotoliu lenkia visus mano DJI modelius. Aš jį įsimylėjau. Tokioje kainų kategorijoje - geriausias iš visų!“ (Video, „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ atsiliepimai)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ dronas

497,59€ -76,40€ 497,59€

nuo 421,19€

Imu!

iš Čekijos

Net 100€ pigiau nei Lietuvoje

nemokamai į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ dronas šiuo metu parduodamas tiesiai iš Čekijos sandėlio ir už super gerą kainą. Net 100€ pigiau nei Lietuvoje.

Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad sumokėjus papildomai 10 eurų, galima įsigyti droną su 64GB 160MB/s TF atminties kortele. Standartinėje pakuotėje jos nėra.

„Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ - ypatingai pirkėjų giriamas aukščiausios klasės dronas

Tai yra pats perkamiausias šių metų dronas. Nuostabių galimybių ir kainos įrenginys žavi tiek patyrusius apžvalgininkus, tiek ir pirkėjus.

Skraido iki 10km, nauja SONY kamera ir tai tik dalis to, kuo jis yra dar geresnis už ankstesnę versiją - išsamias „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ specifikacijas ir jo palyginimą su ankstesnės versijos modeliu rasite anksčiau mūsų skelbtame straipsnyje, paspaudę šią nuorodą.

Šįkart įdėmiau pasižiūrėkime, ką apie šį droną sako praktiškai jį išbandę pirkėjai. Peržvelgėme jų atsiliepimus, kurie yra ypatingai pozityvus, ir atrinkome pačius informatyviausius:

Nerealus dronas. Naudoju jį vėjuotame Oregone (JAV). Net ir esant stipriam vėjui išlieka stabilus, lengvai valdomas ir kamera dirba puikiai. Padarytos pakrantės foto kaip paveikslėliai. Įsimylėjau šį droną! 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

Na ir greitas šitas kalės vaikas. Net ir man, patyrusiam dronų valdytojui, reikia aktyvuoti atsargumo režimą :D Žiauriai smagus dronas. Itin lengvai valdomas. Kamera nuostabi, ypatingai gerai atsiskleidžia jos kokybė nakties metu ir prietemoje - 1 foto, 2 foto, 3 foto. 100 proc. rekomenduoju. Linkėjimai iš Vroclavo (Lenkijos). 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Nuostabus dronas. Turiu ankstesnes 2019 ir 2020 metų versijas ir ši 2022-ųjų versija yra labai rimtas žingsnis pirmyn. Stebėtinas skraidymo nuotolis. Fimi lenkia visus mano 3 turimus DJI kompanijos dronus. Greitas pristatymas, užtruko vos savaitę. Labai patenkintas šiuo dronu. Rekomenduoju.

Tokioje kainų kategorijoje - geriausias iš visų! Nepriekaištinga kokybė, labai gera kamera ir gausybė sklandžiai dirbančių funkcijų. Parametruose tik reikia kameros nustatymus pareguliuoti atsižvelgiant į aplinkos sąlygas ir tada Video bei Foto yra puikūs. Gimbalas dirba taip pat gerai, tad užfiksuoti vaizdai yra švarūs ir sklandūs. Nuo pultelio gali skraidyti daugybę kilometrų. Signalas keliauja be jokių trikdžių. Kaip ir momentalus vaizdų perdavimas. Žinoma, jei yra įvairių kliūčių, tai tada natūraliai duomenų perdavimas bus su tam tikrais trikdžiais. Baterija darbuojasi labai gerai - priklausomai nuo sąlygų ir naudojimo ypatumų apie 22-28 min. Dronas testuotas su senuku HUAWEI Y6 (2017 metų) išmaniuoju telefonu bei ASUS Zenpad 10 planšete ir abiem atvejais drono valdymas vyko labai sklandžiai. Rekomenduoju - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Dar dar viena šauni šio „Xiaomi FIMI X8 SE 2022“ drono apžvalga:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: