„Geekbuying X Paypal Sale“ pasiūlymai! Daugiau kaip 1000 prekių už super kainas - iš EU, su kuponais ir specialūs pasiūlymai perkant su PayPal (Video)  ()

„Geekbuying X Paypal Sale“ pasiūlymai!

Specialūs kuponai

Iš EU sandėlių

1) „ROIDMI EVA“ - pažangiausias ir funkcionaliausias robotas, koks tik yra buvęs

2) „Roborock Q7 Max+“ - robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele, dovanų 6vnt. plovimo priedų komplektų

3) „UWANT B100-E“ daugiafunkcis dėmių plovimo ir siurbimo įrenginys

4) „HiBREW H5“ - labai funkcionalus kavos aparatas

5) „Proscenic P11“ - ypatingai geros kainos belaidis siurblys su grindų plovimo funkcija


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Geekbuying skuba informuoti, kad jau prasidėjo specialus išpardavimas - „Geekbuying X Paypal Sale“.

Išskirtinai puiki proga įsigyti norimą daiktą už pačią geriausią kainą. Su didžiulėmis nuolaidomis parduodama daugiau kaip 1000 skirtingų produktų.

Dar verta pažymėti, kad GeekBuying absoliučią daugumą prekių parduoda iš Europos sandėlių - išsiuntimas į Lietuvą vos per 24 val., pristatymas per keletą darbo dienų ir jau sutvarkyti visi mokesčiai.

Labai gausią geriausių produktų pasiūlą rasite apsilankę šiame puslapyje.

Geekbuying šio išpardavimo metu taiko ir specialius nuolaidų kuponus:

  • $50 perkant virš $600: GKB22SS1
  • $20 perkant virš $300: GKB22SS2
  • $10 perkant virš $100: GKB22SS3
  • $3 perkant virš $30:  GKB22SS4

Dar vienas puikus dalykas, kad perkantiems per PayPal - Geekbuying automatiškai pritaikys papildomas nuolaidas, siekiančias iki $10. Tad pirkdami su PayPal sutaupysite dar daugiau.

Svarbu: tokių papildomų PayPal nuolaidų kiekis ribotas - jos galioja pirmiems 5000 užsakymams.

Visus kuponus ir sąlygas rasite apsilankę šiame puslapyje.

Norintys greitai rasti pačius įspūdingiausius pasiūlymus namams, garsiausių prekės ženklų daiktus, giriamus tiek pirkėjų, tiek ir apžvalgininkų - Geekbuying rekomenduoja apsilankyti šiame puslapyje.

Štai keletas ypatingai dėmesio vertų pasiūlymų.

„ROIDMI EVA“ - pažangiausias ir funkcionaliausias robotas, koks tik yra buvęs

  • Dabar su siuntimu tik €654,60
  • Panaudokite kuponą: GKB22SS1
  • Lenkijos sandėliai. 2 metų garantija
  • Perkant su PayPal €644,53

Tai yra 5in1 tipo robotas, kuris: šluoja, siurbia ir plauna; automatiškai dulkes išsiurbia į atliekų surinkimo stotelę; pats išsiplauna šluostes ir jas išdžiovina; slopina bakterijų ir pelėsių dauginimąsi ir kt. Naujausias ir pažangiausias kompanijos robotas.

Super plačiu funkcionalumu pasižymintis „ROIDMI EVA“ turi universalią namų bazę, kurioje yra du talpos bakai (3,6l švariam vandeniui, o kitas 4l atliekoms) ir 3 litrų talpos uždara talpa su dulkių maišeliu, kuriame sutelpa per 60 dienų surinktos atliekos.

Kai robotas baigs valyti namus, namų stotis automatiškai išplaus ir išdžiovins šluostes, bei ištuštins dulkių talpą.

Jame taip pat yra spalvotas informacinis LED ekranas, kuriame realiuoju laiku rodoma plovimo ir džiovinimo būsena, kad galėtumėte sužinoti, ką robotas daro.

Be to, galybė funkcijų palaikantis „ROIDMI EVA“ gali greitai išdžiovinti šluostes, pasitelkęs turbininį vėją, kad šluostės būtų sausos ir taip būtų išvengta nemalonių kvapų ir bakterijų.

„ROIDMI EVA“ pasižymi ir galingu plovimu bei siurbimu. Jis palaiko 5 namų valymo režimus: automatinis grindų plovimas ir šluosčių išsiplovimas po darbo; automatinis sausas siurbimas ir atliekų ištuštinimas į maišelį; siurbimas; siurbimas ir plovimas; plovimas.

Robotas turi dvi 4 colių dydžio HL šluostes, kurios yra 99,99% antibakterinės. Jos sukasi 180 kartų per minutę, spaudžiant grindis 12N slėgiu, kad imituotų gilų ir kruopštų trynimą rankomis.

Kalbant apie siurbimą, 3200PA siurbimo slėgis leis lengvai susidoroti su buitinėmis atliekomis, nesvarbu, ar tai smulkios dulkės, ar didesnės dalelės.

„Roborock Q7 Max+“ - robotas dulkių siurblys su atliekų surinkimo stotele, dovanų 6vnt. plovimo priedų komplektų

  • Dabar su siuntimu tik €443,11
  • Panaudokite kuponą: GKB22SS2
  • Lenkijos sandėliai. 2 metų garantija
  • Perkant su PayPal €433,04

Šių metų modelis; 58W; 4200Pa; su atliekų surinkimo stotele (27000Pa slėgis, 2,5l talpos atliekų maišelio įprastai užteks net 7 savaitėms); sausas ir drėgnas valymas - gali abu darbus atlikti vienu metu; 470ml sausų atliekų ir 350ml vandens talpos; atnaujintas pagrindinis šepetys dar geriau pakelia nešvarumus ir išvengia plaukų bei šerių įsivėlimo; 5200mAh, užtenka iki 3 val., sausai išvalo 300 m2, išplauna 240 m2; palaikomi įvairūs valymo režimai,  APP yra vien 30 plovimo padavimo pasirinkimo galimybių; unikali kompanijos PreciSense LiDAR navigacija; 3D tipo žemėlapiai, netgi galima papildomai pridėti, kur yra baldai, kėdės ir pan. Žemėlapiai išsaugomi APP; APP galimybės taip pat puikios: valymo režimų pasirinkimas, konkrečių valymo plotų nurodymas, no-go zonos, virtualios sienos, tvarkaraščių sudarymas ir kt. Papildomai yra ir užraktas nuo vaikų bei augintinių.

„UWANT B100-E“ - daugiafunkcis dėmių plovimo ir siurbimo įrenginys

  • Dabar su siuntimu tik €191,34
  • Panaudokite kuponą: GKB22SS3
  • Europos sandėliai.
  • Perkant su PayPal €186,30

„UWANT B100-E“ yra turtingai „Xiaomi“ prekės ženklo ekosistemai priklausantis įrenginys; patrauklus dizainas; 450W galia, 12 000Pa siurbimo slėgis ir dvi vandens talpos; atrodo panašus į klasikinį dulkių: yra 39.00 x 39.00 x 41.30 cm ir sveria 4.7 kg; lanksti žarna su pagrindine siurbimo/plovimo galva yra 1.5 m ilgio, o maitinimo kabelis - 5 m.

Tiek švarus, tiek užterštas vanduo turi savo atskirus rezervuarus, kurių tūris atitinkamai yra 1.8l ir 1.6l. Užterštą vandenį galite lengvai išpilti.

„UWANT B100-E“ taip pat turi efektyvią savęs išsivalymo sistemą, kurios dėka jums nereikia jaudintis, kad baigus dirbti, „UWANT B100-E“ skleis kokį nors kvapą. To yra išvengiama.

Įrenginys įjungiamas tiesiog pasinaudojant jutikliniais mygtukais, kurie perjungia du režimus – šviežių nešvarumų pašalinimą ir senesnių išdžiuvusių dėmių šalinimą. Atsižvelgiant į pasirinktą režimą, dozuojamas vandens kiekis. Žinoma, į vandenį galite įpilti ir ploviklio.

Tad „UWANT B100-E“ apjungia paviršiaus drėkinimą, valymą šepečiu, siurbimą ir džiovinimą vienoje praktiškoje galvutėje.

Paviršius pirmiausia drėkinamas vandeniu, naudojant aukšto slėgio antgalį, po to jame yra šepetėlis, kuriuo galima pašalinti nešvarumus ir galiausiai išsiurbti užterštą vandenį. Dėl stipraus siurbimo paviršius greitai išdžiūsta.

„HiBREW H5“ - labai funkcionalus kavos aparatas

  • Dabar su siuntimu tik €100,71
  • Panaudokite kuponą: GKB22SS3
  • Europos sandėliai.
  • Perkant su PayPal €95,67

1050W galia; 20 Bar slėgis; 1.5l vandens talpa; didelis informacinis ekranas (su rodoma konkrečia temperatūra) ir valdymo mygtukai; gamina pieno putą; lengva pasigaminti įvairiausios kavos - mocha, cappuccino, macchiato, espresso, latte ir kt.

„Proscenic P11“ - ypatingai geros kainos belaidis siurblys su grindų plovimo funkcija

  • Dabar su siuntimu tik €120,84
  • Panaudokite kuponą: GKB22SS3
  • Europos sandėliai.
  • Perkant su PayPal €115,81

Pilnas komplektas - su specialiu stovu laikyti ir įkrauti siurbliui; skirtingi antgaliai; 450W; 25000PA; skirtingi siurbimo režimai; vienu metu gali siurbti ir plauti - atskirai pritvirtinama tokia Combo galva; 4-ių lygių oro filtravimas (yra HEPA filtras, efektyvumas 99.99%); automatinis kiliminės dangos aptikimas - siurbimo galios padidinimas; unikalus besisukančių plovimo šluosčių dizainas; nuimama įkraunama originali Samsung 2500mAh baterija - užtenka iki 50min., įkraunama vos per 2,5 val.; LED šviesos ant pagrindinių siurbimo galvų; LED valdymo ekranas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()