„Esu sužavėtas! Šviečia kaip koks automobilis. Išbandžiau daugybę modelių ir tiesiog - net nesivarginkite ieškoti kito žibintuvėlio dviračiui nei šis“ (Video, „Astrolux BL03“ atsiliepimai)  ()

Labai gera kaina

Iš Čekijos

Puikūs pirkėjų atsiliepimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„Astrolux BL03“ LED žibintuvėlis dviračiams ir el. paspirtukams

51,97€ -13,29€ 51,97€

nuo 38,68€

Imu!

iš Čekijos

26%​ nuolaida

už 4,38€ į Lietuvą pristatys per 5-9 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Banggood

 

Svarbu: „Astrolux BL03“ šiuo metu parduodami tiesiai iš Čekijos sandėlio ir už labai geras kainas. Visi mokesčiai jau yra sutvarkyti ir greitas pristatymas į Lietuvą.

Atkreipiame dėmesį, kad galima rinktis modelį ir su vadinamu nuotoliniu valdymu - tai atrodo šitaip (žiūrėkite šią FOTO).

Toks variantas kainuoja vos keliais eurais brangiau, bet tokiu atveju dar patogiau perjungti šviesas, ranka visada išlieka ant vairo.

Ką apie „Astrolux BL03“ sako pirkėjai?

„Astrolux BL03“ yra ypatingai populiarus LED žibintuvėlis, skirtas įprastiems bei elektriniams dviračiams ir elektriniams paspirtukas.

Aukščiau esančiame Video puikiai pademonstruojamos visos „Astrolux BL03“  galimybės ir kaip jis šviečia prie skirtingų režimų.

„Astrolux BL03“ jau įsigijo galybė pirkėjų, turime net 4.9 balų įvertinimą ir atsiliepimai ypatingai pozityvūs. Štai patys informatyviausi:

Nusipirkau Xanes XL29 (šiek tiek brangesnis) ir Astrolux BL09. Xanes yra pagamintas ant AX platformos, kuri pažymėta kaip Newboler ir iš aprašymo turėtų turėti 1500 liumenų (AX buvo sakoma, kad net 2400 liumenų!), bet testai parodė realybę. Astrolux BL03 išbandytas naudojant didelio nuotolio, trumpo nuotolio ir žemo, vidutinio, aukšto tiek ilgo, tiek trumpojo nuotolio šviesas, Xanes/Newboler išbandytas esant dideliam ir žemam (yra tik 3 variantai, trečiasis mirksi). Taigi, trumpai tariant - net nesivarginkite ieškoti kito žibintuvėlio nei Astrolux BL03. Jei lyginate daugybę tokių žibintuvėlių, kaip kad aš darau, tai rekomenduoju iškart įsigyti Astrolux BL03! Jis suteikia pakankamai šviesos tiek vidutinės, tiek ilgos, tiek trumpos šviesos atvejais esant visiškai tamsioje vietoje (puikiai tinka tamsiame miške, be šviesų važiuoti MTB takais). Be to, šviesos temperatūra yra šiltesnė nei Xanes/Newboler, o tai suteikia jums daugiau matymo lauko ir galite tiesiog pamatyti daugiau! Rekomenduoju visiems, ieškantiems gero dviračio žibinto už padorią kainą. Kokybė irgi gera. Mano nuotraukos padarytos su Huawei P20 Pro, su profesionaliu fotografavimo pasirinkimu. Stovėjau vienoje vietoje ir pakeičiau švietimo režimus. Tai nėra pilnai profesionalus testas, bet gali atsakyti į jūsų esminius klausimus. Esu tikrai sužavėtas! Astrolux BL03 švietimo pavyzdžiai - 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto. Xanes/Newboler švietimo pavyzdžiai - 1 foto, 2 foto.

Nuostabus LED žibintuvėlis. Greitas pristatymas, saugiai supakuotas. Iškart išbandžiau, labai ryškiai šviečia, maloni akiai šviesa. Gero dydžio, tinkamas ir tiesiog rankoje nešioti kaip įprastą žibintuvėlį. Lengvas ir tvirtas pritvirtinimas prie dviračio vairo rėmo. Puiku, kad palaikomi įvairūs švietimo režimai. Man ypač patinka, kad galima lengvai perjungti trumpas/ilgas šviesas arba jas abejas aktyvuoti vienu metu. Šviečia kaip koks automobilis. Labai gerai, kad yra USB-C ir USB-A jungtys, tad tiek greitas žibintuvėlio įkrovimas, tiek galima prie jo prijungti telefoną ir taip jį įkrauti. Puikus žibintuvėlis! 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Kuo gali pasigirti „Astrolux BL03“?

Vienas pagrindinių „Astrolux BL03“ privalumų yra tai, kad šis žibintuvėlis aprūpintas trimis kokybiškais LED spinduoliais: XTE*2 ir XPG*1.

Būtent dėl jų turime pirkėjų taip giriamą ryškų ir akiai malonų švietimą: iki 1200Lm, apšviečia net iki 300 metrų atstumu esančius objektus.

Viena superinių savybių yra ta, kad dėka šių spinduolių ir žibintuvėlio dizaino - apšviečiamas ypatingai didelis plotas.

Įprastai žibintuvėliai šviečia arba labai arti, arba labai toli. „Astrolux BL03“ vienu metu gali apšviesti visas tas vietas ir nebelieka tamsių vietų.

Beje, ant korpuso yra valdymo mygtukai ir galima rinktis artimas, tolimas arba kad visos šviesos šviestų vienu metu.

Žemiau pateiktose nuotraukose galite matyti „Astrolux BL03“ užtikrinamus švietimo režimus.

Taip pat šioje informatyvioje lentelėje puikiai matyti, kiek pasirinkus trumpas, ilgas ar abi šviesas prie skirtingų švietimo intensyvumo režimų turėsite liumenų ir kiek laiko užteks baterijos energijos.

Prie maksimumo švietimo baterijos užtenka 1,5 val., o prie minimumo iki 20 val.

„Astrolux BL03“ aprūpintas įkraunama 6000mAh talpos baterija. Ją įkrauti užtrunka apie 3,5 val.

Puiku ir tai, kad „Astrolux BL03“ įkraunama USB-C tipo jungtį bei turi USB-A jungtį, tad prie šio žibintuvėlio galima prijungti telefoną ir įkrauti jo bateriją. Iš esmės čia turime išorinės baterijos funkciją.

„Astrolux BL03“ ant korpuso turi reikiamus valdymo mygtukus, yra greitieji šviesų perjungimo mygtukai, taip pat informatyvus baterijos įkrovos indikatorius.

„Astrolux BL03“ pagamintas iš tvirto aliuminio korpuso, tad yra atsparus smūgiams.

Taip pat atitinka IP65 reitingą, kas reiškia, kad „Astrolux BL03“ nebaisus lietus ir purvas.

Žibintuvėlis yra 100 x 50 x 26mm dydžio ir sveria 159gr.

Kompaktiškas ir galingai šviečiantis LED žibintuvėlis.

Puikus daiktas mėgstantiems važinėtis dviračiais bei paspirtukais. O ir „Astrolux BL03“ galėsite panaudoti ir kaip įprastą kišeninį LED žibintuvėlį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()