„Amazon“ tikrą sprogimą sukėlęs „Nandme“: kodėl daugelis platintojų renkasi šiuos produktus ir kur juos įsigyti lietuviams  (1)

Šiuo metu pasaulinė elektrinių dantų šepetėlių rinką iš esmės yra užėmusios dvi pagrindinės kompanijos ir jų produktai, tai: „Philips“ bei „Oral-B“. Dar prie jų prisideda tokie prekės ženklai, kaip: „Aquasonic“, „Quip“, „Spinbrush“, „Burst“ ir kiti, o maži ir nauji prekės ženklai prasibrauna labai sunkiai.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tačiau reikia pripažinti, kad gaminių išvaizdos ir kokybės rodiklių skirtumai tarp garsių prekės ženklų produktų ir mažiau žinomų - nėra tokie jau dideli.

Dažnas įsigijęs ir išbandęs įvairių kompanijų elektrinius dantų šepetėlius gana greitai pasakys, kad mažiau girdėtų kompanijų produktai  išvaizda, kokybe ar naudojimo pojūčiu nenusileidžia „Philips“ ir kitiems garsių gamintojų produktams.

Kodėl platintojai mieliau renkasi žinomų prekių ženklų elektrinius dantų šepetėlius?

Yra tokios pagrindinės priežastys:

Pirmiausia, kadangi dantų šepetėlį reikia įdėti į burną, glaudžiai liestis su žmogaus kūnu, dėl gaminyje naudojamų cheminių medžiagų saugos rodiklių, humanizuotos formos dizaino, funkcinių parametrų, tobulo aptarnavimo po pardavimo ir t.t., visam tam reikia daug patirties ir didelių kapitalo sąnaudų investicijų, kad patenkintų vartotojų poreikius, o pradedančioms įmonėms ir prekių ženklams tai padaryti sunku, todėl dauguma vartotojų linkę rinktis garsius prekių ženklus ir būti užtikrinti tuo, kas yra patikima.

Antras momentas yra tas, kad garsių prekės ženklų produktai ir jų papildomos dalys, kaip keičiamos šepetėlių galvutės, yra ženkliai brangesni, tad pardavėjams tai leidžia uždirbti didesnius pelnus.

Štai tas pačias elektrinių dantų šepetėlių galvutes pagaminti yra gana pigu, bet jau pardavime su garsiu prekės ženklu jos tampa tokių kainų, kaip mažiau žinomo prekės ženklo visas el. dantų šepetėlio rinkinys.

Kodėl naujasis prekės ženklas „Nandme“ pelnė platintojų pasitikėjimą?

Taip pat yra kelios pagrindinės priežastys:

Pirma, „Nandme“ produktais taip pat galima pasitikėti dėka profesionalios MTEP inžinierių komandos, kuri nuolat atlieka tarptautinius technologijų tyrimus ir plėtrą, produktai atitinka medžiagų pasirinkimo, kokybės kontrolės, produktų saugos standartus.

„Nandme“ jau ilgą laiką tiekia OEM/ODM produktus dešimčiai didelių tarptautinių prekių ženklų, tokių kaip „Philips“, „Xiaomi“ ir kitiems elektrinių dantų šepetėlių gamintojams.

Antra, siekdama atverti rinką, „Nandme“ vienu kartu su el. šepetėliu parduoda 12 keičiamų galvučių rinkinį vos už 2 kainą!

Tai iškart išsprendžia vartotojų klausimus dėl šepetėlių galvučių įsigijimo, nes 12 vnt. rinkinio užtenka net 3 metams.

Toks sprendimas, iš įmonės pozicijų, gali atrodyti nuostolingas, tačiau „Nandme“ yra įsitikinę, kad tokia strategija duoda teigiamą rezultatą, nes patenkintas pirkėjas, iškart įsigijęs gausų rinkinį ir taip sutaupęs lėšų bei laiko, tampa lojalus, gerai atsiliepia apie gamintoją, pasidalija savo patirtimi su bičiuliais ir trumpai tariant - daro gamintojui gerą nemokamą reklamą.

Tad nauji pirkėjai, nauji pardavimai, naujas pelnas gamintojui ir pardavėjams. Visi lieka patenkinti.

Be prekės ženklo pozicionavimo ir rinkodaros strategijos, „Nandme“ produktai taip pat pasižymi išskirtinėmis asmenybėmis.

Pavyzdžiui, tarp pirmųjų „NX“ serijos gaminių „NX7000“ tarnauja iki 365 dienų, „NX8000“ turi išmanų slėgio valdymą ir dantų apsaugą, o „NX9000“ skirtas „VYRUI“.

Individualizuoti produktai yra tokie populiarūs tarp vartotojų, kad 1500 vienetų buvo išparduoti greičiau nei per 4 valandas po to, kai produktai pirmą kartą buvo įtraukti į „Amazon“ parduodamų prekių sąrašą.

Sėkmingam prekės ženklui reikia savo išskirtinių technologijų ir galios, tačiau jis taip pat turi išspręsti vartotojo „skausmingus taškus“ (leisti išvengti brangių šepetėlių galvučių paieškos), taip pat atsižvelgti į prekiautojų pelną. Šiuo požiūriu „Nandme“ iš tikrųjų yra paėmusi aukso viduriuką.

Plačiau apie „Nandme“ prekės ženklą ir jo gaminius galite sužinote paspaudę šią nuorodą.

„NX7000“ el. dantų šepetėlio rinkinį dabar iš Lenkijos galite įsigyti paspaudę šią nuorodą vos nuo 27,21€.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(2)
(-1)

Komentarai (1)