[Kuponas] „Už tokią kainą - nuostabus!“ Puikiai pirkėjų ir apžvalgininkų vertinamas el. paspirtukas (Video, „5TH WHEEL M2“ atsiliepimai)  ()

Super gera kaina

Specialus kuponas

Iš Europos - greitas pristatymas

Sutvarkyti mokesčiai

Labai geri pirkėjų vertinimai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

   
Rekordinė kaina!

„5TH WHEEL M2“ el. paspirtukas

280€ -45€ 280€

235€

Imu!

iš Europos

Kuponas: NNN5THM2ES

nemokamai į Lietuvą pristatys per 3- 5 d.d.

Visus mokesčius sutvarko Geekbuying

 

Svarbu: atkreipiame dėmesį, kad šis šaunus el. paspirtukas šiuo metu parduodamas su specialiu kuponu už pačią mažiausią kainą rinkoje.

Taip pat sutvarkyti visi mokesčiai ir greitas bei saugus pristatymas į Lietuvą.

„5TH WHEEL M2“ yra itin populiarus Amazon ir kitose el. parduotuvėse bei juos labai gerai vertina tiek pirkėjai, tiek ir apžvalgininkai. Štai pora Video apžvalgų:

O čia pora geriausiai pirkėjų nuotaikas atspindinčių atsiliepimų:

Galingas variklis, kokybiški stabdžiai, puikus sukibimas su įvairia kelio danga. Lengvas paspirtuko surinkimas, yra Video instrukcija, kaip tą padaryti. Viskas veikia taip, kaip ir nurodo gamintojas. Puikus daiktas keliauti iki darbo.

Padorus paspirtukas, manęs nenuvylė. Labai praverčia keliauti po miestą ir nuvažiuoti iki sporto salės. Pasiekia iki 25km/h greitį. Jei gyvenate vietovėje su dideliais kalnais, tai tada šis paspirtukas ne jums. Į kalnus su 68kg svoriu važiuoja tik 8km/h greičiu. Į tokį patį kalną su 40kg apkrova pasiekia 20-25km/h greitį. Amortizatoriai labai padeda įveikiant nelygius kelius. Stabdžiai geri. Šiaip, rekomenduoju važinėtis lygiais keliais. Tam jis ir skirtas, važinėti mieste. Apibendrinus, už tokią kainą tai labai geras el. paspirtukas. Kokybiškas. Rekomenduoju.

Kuo pasižymi „5TH WHEEL M2“ el. paspirtukas?

Šiame straipsnyje pateiktose nuotraukose galite matyti esmines „5TH WHEEL M2“ savybes.

Tai yra tvirtas ir kokybiškai pagamintas elektrinis paspirtukas. Aliuminio rėmo, atlaikantis iki 120 kg apkrovas, su IP54 reitingu, tad pilnai tinkamas naudotis ir drėgnomis oro sąlygomis.

„5TH WHEEL M2“ aprūpintas bešepetėliniu 350W (maks. 700W) elektros variklius, kuris leidžia pasiekti iki 25km/h greitį - 4 važiavimo režimai - ir įveikti iki 15° įkalnes.

Paspirtukas turi per 4-5 val. įkraunamą 36V 7.5Ah talpos bateriją, kurios vienu įkrovimu užtenka nuvažiuoti iki 30 km.

Tad tai yra paspirtukas, skirtas važinėtis po miestą, trumpesnėms ir vidutinio atstumo kelionėms.

Puiku yra ir tai, kad el paspirtukas vos per kelias sekundes sulankstomas ir ganėtinai lengvas pernešti į norimą vietą, įdėti į automobilio bagažinę ir pan. - sveria apie 15kg.

Pliusai yra ir tie, kad „5TH WHEEL M2“ aprūpintas triguba amortizavimo sistema.

Prie įmontuotų amortizatorių prisideda ir korio tipo 8.5" ratai, kurie sugeria kelio nelygumus ir važiuoti tampa dar maloniau.

Paspirtukas užtikrina ir trigubą stabdžių sistemą: priekinis ratas stabdomas el. varikliu, o galinis diskiniu stabdžiu ir dar papildomai galima koja prispausti purvasaugį.

„5TH WHEEL M2“ aprūpintas ryškiai šviečiančiais priekiniu ir galiniu LED žibintais. 

Taip pat yra informacinis LED ekranas, kuriame pateikiama svarbiausia informacija.

Prie viso to pridėkime ir tai, kad „5TH WHEEL M2“ el. paspirtukas turi dedikuotą APP, kurioje galėsite peržiūrėti nustatymus, juos koreguoti ir t.t.

Apibendrinus, labai gerai pirkėjų ir apžvalgininkų vertinamas puikios kainos ir kokybės miesto el. paspirtukas. Skirtas tiek jaunimui, tiek ir suaugusiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()