Su kuponais fantastiški „Xiaomi“ ir kiti suktukų rinkinukai - idealūs elektronikai ir smulkiems darbams, ribotas kiekis (Video)  ()

Puikios kainos

Kuponai

Galioja iki 2023-03-31

1) „Kingsdun KS882037“ - 36in1 elektrinio suktuko rinkinukas

2) 40in1 suktuko rinkinukas su dviguba aliuminio dėžute

3) „Xiaomi DUKA RS1 24in1“ įrankių komplektas


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Kingsdun KS882037“ - 36in1 elektrinio suktuko rinkinukas

  • Dabar tik 23,60€
  • Kuponas: P36IN1
  • Iš Honkongo nemokamas siuntimas per 10-15d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

Labai kompaktiškas rinkinukas; su tvirtu dėklu; tik 300gr. svorio; 218 x 72 x 37mm; suktukas metalinis, puikaus dizaino ir patogus laikyti rankoje; su valdymo mygtukais - įsukimo/išsukimo; rankinis ir elektrinis sukimas; variklio apsauga; 3.7V; 200 rpm/min; elektrinis iki 0.25-0.35Nm; rankinis iki 3Nm; 350 mAh per C-tipo jungtį įkraunama baterija, vienu įkrovimu užtenka įsukti/išsukti 400 vnt.; 3 LED pašvietimo režimai; magnetinis griebtuvas; antgaliai taip pat magnetiniai; 30 vnt. S2 plieno antgaliai. Puikus daiktas tvarkant smulkią elektroniką, kitus prietaisus, žaislus, baldus ir t.t.

„Kingsdun KS882037“ vaizdo įrašas:

40in1 suktuko rinkinukas su dviguba aliuminio dėžute

  • Dabar tik 28,04€
  • Kuponas: PSET40
  • Iš Honkongo nemokamas siuntimas per 10-15d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

Super rinkinukas; dviguba aliuminio dėžutė su galybe S2 plieno antgaliais ir ilgintuvais; magnetinis suktuvo griebtuvas; visi antgaliai taip pat magnetiniai; rankinis įsukimas/išsukimas; daugiafunkcis įrankio panaudojimas.

„Xiaomi DUKA RS1 24in1“ įrankių komplektas

  • Dabar tik 26,55€
  • Kuponas: HekkaSD
  • Iš Honkongo nemokamas siuntimas per 10-15d.d.
  • Sutvarkyti visi mokesčiai 

Ypatingai apžvalgininkų giriamas komplektas; pirmiausia dėmesį atkreipia dėl netradicinės, labai universalios ir patogios rankenos sunkiai įsukamiems varžtams; pakuotėje rasime iš labai kokybiškų medžiagų pagamintus 24 antgalius, papildomą antgalių laikiklį/ilgiklį ir kiek netradicinę, bet pirkėjų giriamą rankeną/suktuvą; į ją galima įvairiai įstatyti reikiamus antgalius ir priklausomai nuo reikiamo pasiekti varžto, pasinaudoti šiuo įrankiu, palaikančiu reketo mechanizmą; toks komplektas labai pravers visiems, kurie mėgsta namuose pasidarbuoti prie statybų ar kitų ūkinių reikalų.

„Aš, kaip ir kiti anglakalbiai apžvalgininkai, šį įrankį ir visus jo antgalius, pagamintus iš kokybiško S2 chromo molibdeno lydinio, išbandžiau besidarbuodamas namuose ir galiu tik savo apžvalgininkams kolegoms pritarti, kad šis daiktas yra nuostabus ir su juo dirbti labai malonu.

Kalbant apie pagaminimo kokybę ir naudojimosi patogumą – aukščiausias lygis. Šis reketo mechanizmas yra puikus dalykas ir tą suprasite vos tik ką nors pabandysite atsukti/prisukti su šiuo Xiaomi įrankiu.“

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(0)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: