Kinijos turgelio stebuklai: įspūdingas „Vernee Apollo Lite“ išmaniojo anonsas – vienas iš pačių geriausių kiniškų telefonų, kurį apsukriausi pirkėjai galės įsigyti vos už 100$ (Video apžvalga)  ()

Akylesni skaitytojai greičiausiai dar pamena prieš kiek daugiau nei mėnesį aptartą išskirtinių galimybių ir išvaizdos išmanųjį telefoną „Vernee Mars“ – tai vienas iš tų kiniškų telefonų, kuris savo galimybėmis nenusileidžia geriausiems rinkos analogams. Ir panašu, jog šis mažai kam pasaulinėje rinkoje žinomas gamintojas yra nusiteikęs labai ambicingai – dabar pristatomas dar vienas, ne ką mažiau įspūdingas, o svarbiausia, su tiesiog fantastiška nuolaida išmanusis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Verta pastebėti, jog „Vernee Mars“ gamintojas yra tiek tikintyss savo telefonų kokybe, jog visuose pristatymuose juos drąsiai lygina su geriausiais „Xiaomi“ telefonais. Žinoma, „Xiaomi“, tai dar ne „Samsung“ ar „Apple“, bet šis vardas jau puikiai žinomas visame pasaulyje, tad norint į jį lygiuotis, jau reikia turėti rimtų argumentų. O kad argumentų yra, puikiai parodo naujausias kompanijos išmanusis telefonas „Vernee Apollo Lite“. Šis išmanusis telefonas yra komplektuojamas su dešimties branduolių 64 bitų „MediaTek Helio X20“ centriniu procesoriumi, turi 4 GB operatyviąją RAM atmintinę, 5,5 colių IGZO technologijos aukštosios raiškos „2.5D Arc Corning Gorilla 3“ stiklu apsaugotą ekraną bei 32 GB vidinę atmintį, kurią esant poreikiui naudojant TF tipo atminties kortelę galima praplėsti dar 128 GB.

Skamba viliojančiai? Patikėkite, tačiau tai dar tikrai ne viskas, nes šiame metalinį korpusą turinčiame išmaniajame telefone taip pat rasime ir 16 megapikselių kamerą, kuri geba filmuoti 4K raiška. Be to, „Vernee Apollo Lite“ yra įdiegtas dviejų SIM kortelių palaikymas bei piršto antspaudų skaitytuvas ir integruotas 4G ryšio modulis bei USB-C tipo jungtis.

Galiausiai svarbu paminėti, kad išmanusis telefonas maloniai stebina ir dėl savo itin talpios 3180 mAh talpos baterijos bei „Pump Express 3.0“ techninio sprendimo. Pastarojo dėka šią didelės talpos bateriją iki 50% galima įkrauti vos per 30 minučių.

Neabejotinai daugumą pradžiugins ir tas faktas, kad „Vernee Apollo Lite“ išmanusis telefonas yra platinimas su visiškai originalia ir jokių papildomų gamintojo modifikacijų neturinčia „Android 6.0“ operacinės sistemos versija.

Lieka svarbiausias momentas – kaina.

Skubame pranešti, kad iki pat lapkričio 5 dienos „Gearbest“ tūkstantį išmaniojo telefono „Vernee Apollo Lite“ vienetų suteikia galimybę įsigyti už 180 JAV dolerių.

Nors šiam likučiui pasibaigus „Vernee Apollo Lite“ bus pardavinėjamas po 230 JAV dolerių, 20 pirmųjų pastabesnių pirkėjų kiekvieną dieną 11 valandą Lietuvos laiku (9 val. UTC laiku) iki pat lapkričio 5 dienos šį išmanųjį telefoną taip gali įsigyti už ypatingą, 100 JAV dolerių kainą. Kad ir ką sakyti, bet su tokiomis nuolaidomis kinai moka stebinti!

Trumpas „Vernee Apollo Lite“ ir „Vernee Mars“ charakteristikų ir kainų palyginimas:

 

Vernee Apollo Lite

Vernee Mars

Įstrižainė

5,5 colių

5,5 colių

Ekrano raiška

1920 x 1080

1920×1080

Procesorius

Dešimties branduolių 64 bitų „MediaTek Helio X20“

Aštuonių branduolių 64 bitų „Helio P10“

RAM

4 GB

4 GB

Duomenų atmintis

32 GB (TF kortele galima praplėsti dar 128 GB)

32 GB (TF kortele galima praplėsti dar 128 GB)

Galinė kamera

16 Mpx

13 Mpx

Baterijos talpa

3180 mAh

3000 mAh

Korpusas

Metalinis

Metalinis

Kaina be nuolaidos

230$

249$

Kaina su didžiausia nuolaida

100$

230$

 

Pabaigai - išsamios „Vernee Apollo Lite“ apžvalgos anglų ir rusų kalbomis, kaip kam patogiau:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(17)
(2)
(15)

Komentarai ()