Kinijos turgelio stebuklai: ateinančią savaitę Kinijoje skelbiamas didžiausias metų išpardavimas – žadamas tikras kainų rojus telefonams, kompiuteriams ir kitai elektronikai  (20)

Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ lapkričio mėnesį pradės su daugybe išskirtinių pasiūlymų: sulaukėme informacijos iš parduotuvės atstovų, jog sekančią savaitę vyks tradicinis, didžiausias metinis išpardavimas „Sales Storm“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip didžiausiam metų išpardavimui, kiek keistas laikas, bet kinai mus patikino, kad čia nėra jokios klaidos ir akcijos metu bus pateikti patys geriausi pasiūlymai, kokius tik šiuo metu turi parduotuvė ir su ja dirbantys gamintojai. Pasak parduotuvės atstovų, tokio tipo išpardavimas organizuojamas kiekvieną rudenį ir sulaukia didelio susidomėjimo iš kinų, tačiau parduotuvė tikisi, jog gal jis sudomins ir užsienio pirkėjus, tame tarpe ir lietuvius.  

Pasižvalgėme po jau dabar matomą prekių anonsą, tad tikrai, „Sales Storm“ išpardavimo metu sau tinkamų prekių galės atrasti kiekvienas pirkėjas, nes be daugybės išmaniųjų telefonų ir nešiojamų kompiuterių taip pat bus galima įsigyti pačių įvairiausių elektroninių žaisliukų dar bent iš dešimties skirtingų prekių kategorijų.

Skelbiama, jog pastabesni pirkėjai galės užsitarnauti ir dar didesnes nuolaidas, jeigu tik spės pasinaudoti specialiais „Sales Storm“ metu galiojančiais nuolaidų kodais arba sudalyvaus siūlomuose žaidimuose, kurių prizai – nemokami produktai.

Skelbiamas išpardavimas tikrai įdomus, tačiau apžvelgti visų „Sales Storm“ išpardavimo pasiūlymų dėl itin didelio prekių kiekio tiesiog neįmanoma. Vis dėlto ateinančią savaitę pasistengsime aprašyti pačius įdomiausius bei susilaukiančius daugiausiai pirkėjų dėmesio produktus – paprastai tai būna tikrai išskirtiniai ir praktiškai naudingi dalykai.

Bet liks daugybė ir nepaminėtų produktų, kuriuos galėsite surasti ir patys, naršydami specialiai išpardavimui skirtame tinklalapyje „Sales Storm“.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(19)
(17)
(2)

Komentarai (20)