Kinijos turgelio stebuklai: akcija „Intel Inside“, nuolaidų dydžiai pagal prekių grupes ir egzotikos pavyzdžiai, bandant suvokti didžiausio „Sales Storm“ išpardavimo apimtis (Video)  (1)

Svarbiausias Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ kasmetinis išpardavimas „Sales Storm“ pamažu įsibėgėja. Turbūt dalis technologijos.lt skaitytojų jau spėjo pasinaudoti išskirtiniais „Sales Storm“ pasiūlymais, tačiau net neabejojame, kad dar liko ir tokių skaitytojų, kurie prarado kantrybę ieškodami pačių geriausių pasiūlymų tarp gausybės kinų pasiūlymų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip ir žadėjome prieš kelias, padarėme svarbiausių „Sales Storm“ prekių grupių išpardavimų aprašą, kurį galite naudoti, norėdami susiorientuoti kas vyksta.

Pirmiausia tai, kas svarbiausia: vienas labiausiai laukiamų išpardavimų „Intel Inside“ prasideda šiandien. Kaip jau galima suprasti iš pastarojo išpardavimo pavadinimo, jo metu galima įsigyti pačios įvairiausios elektronikos, kuri yra aprūpinta „Intel“ centriniais procesoriais. Dalį prekių su nuolaidomis šį kartą galima nusipirkti pasinaudojant viešai skelbiamais nuolaidų kuponais. Tuo tarpu kita jų dalis yra iš karto nukainuota, todėl sumažintas kainas buvo galima pastebėti jau anksčiau benaršant elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“.

Taip pat verta atkreipti dėmesį, kad „Sales Storm“ išpardavimo metu iki 60% nuolaidos yra taikomos išmaniesiems telefonams bei kitai įvairiai elektronikai.

Tiksliau kabant, į nukainuotų prekių sąrašą šio išpardavimo metu patenka ne tik tokie produktai kaip išmanieji laikrodžiai ar planšetiniai kompiuteriai, bet ir įvairūs TV priedėliai, TF atminties kortelės, automobiliniai vaizdo registratoriai, įkrovikliai ir vis labiau populiarėjančios veiksmo kameros.

Dar didesnėmis, iki 70% nuolaidomis šį kartą yra lepinami buitinės elektronikos  pirkėjai bei nestandartinius pomėgius turintys entuziastai.

Pavyzdžiui, „Xiaomi Mi Smart“ temperatūros ir drėgmės daviklis dabar yra parduodamas už 8 JAV dolerius:

O išbandyti išmaniojo vakuuminio dulkių siurblio „ILIFE V1“ privalumus dabar galima išleidus 100 JAV dolerių.

Netradicinių hobių savininkų taip pat laukia ne tik nukainuoti dronai, bet net ir bagiai bei įvairiausi muzikos instrumentai – jiems siūlomos nuolaidos taip pat siekia iki 70%.

Tačiau pačios didžiausios nuolaidos laukia net ne elektronikos gerbėjų - iki 80% „Sales Storm“ išpardavimo nuolaidos skirtos drabužiams bei laikrodžiams.

Įdomiausia yra tai, kad šioje prekių kategorijoje taip pat galima rasti ir labai netikėtų pasiūlymų. Pavyzdžiui, elektrinis galvos masažuoklis dabar yra parduodamas vos už 28 JAV dolerius. Kokia jo tikroji nauda, nesiimame spręsti, bet kad pasiūloje netrūksta įvairiausios egzotikos – faktas.

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai (1)