Kinijos turgelio stebuklai: JAV ir Europos masinis išpardavimas „Black Friday“ turės kinišką analogą – žadama, jog nuolaidos su papildomais kuponais sieks iki 80% (akcija vyks 11.24-11.28)  ()

Daugelis skaitytojų greičiausiai tik pirmą kartą šiais metais išgirdo apie kasmet lapkričio 11 dieną (11.11) Kinijos elektroninėse parduotuvėse organizuojamus masinius išpardavimus. Ir nors patys kinai šį išpardavimą vadina svarbiausiu metuose, jie taip pat neatsilieka nuo kituose pasaulio regionuose diktuojamų išpardavimų tradicijų. Taigi, šią savaitę prasidedantis europiečių bei amerikiečių pamėgtas „Black Friday“ išpardavimas taip pat karaliaus ir Kinijoje, o elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ jis prasideda jau netgi nuo rytojaus.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2016-11-23 Kinijos turgelio stebuklai: JAV ir Europos masinis išpardavimas „Black Friday“ turės kinišką analogą – žadama, jog nuolaidos su papildomais kuponais sieks iki 80% (akcija vyks 11.24-11.28)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Kaip jau tampa įprasta, Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ visus reikšmingus išpardavimus pradeda nuo nuolaidų kuponų. Ne išimtis yra ir šis kartas, kadangi pastarųjų dalyba prasidėjo dar vakar. „Gearbest“ šį kartą savo pirkėjams pasinaudojusiems kuponais žada nuolaidas net iki 80%.

Vis dėlto kiek tas pažadas yra realistiškas paaiškės jau tik pasibaigus „Black Friday“ išpardavimui, kuris šiais metais tęsis net iki lapkričio 28 dienos. Žinoma, galbūt aklai pasitikėti marketingo triukais neverta ir šį kartą, tačiau „Black Friday“ išpardavimų istorija rodo, kad kai kuriems pirkėjams jų metu „pagauti“ itin dideles nuolaidas tikrai pavyksta.

Nors Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ išpardavimo „Black Friday“ pradžią yra numačiusi lapkričio 24 dieną, šį kartą skubėti su pirkiniais bent jau iki lapkričio 25 dienos greičiausiai neverta. Viena pagrindinių to priežasčių yra ta, kad šį kartą iškirtinės nuolaidos bus taikomos atsiskaitantiems „PayPal“.

Net ir pasibaigus „Black Friday“ išpardavimui, t. y. iki pat lapkričio 29 dienos, 5000 pirmųjų pirkėjų, apmokėję savo 50 JAV dolerių viršijančius užsakymus per „PayPal“ kiekvieną dieną gaus papildomą 2% nuolaidą visam pirkinių krepšeliui.

Kaip jau įprasta, geriausių „Gearbest“ organizuojamo išpardavimo „Black Friday“ nuolaidų sutalpinti viename tekste tikrai yra neįmanoma, tačiau tai tik įrodo, kad produkcijos įvairovė šį kartą taip pat yra daugiau nei pakankama. Vis dėlto bene labiausiai turėtų suklusti tie, kurie ieško naujo išmaniojo telefono ar planšetinio kompiuterio – pastarosioms produktų kategorijoms šį kartą dėmesio skiriama tikrai kur kas daugiau nei visoms likusioms. Tačiau nusivilti tikrai neturėtų ir visi kiti pirkėjai, nes neabejotinai dar daugiau gerų nuolaidų „Gearbest“ taip pat atskleis ir pačioje „Black Friday“ išpardavimo eigoje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()