Kinijos turgelio stebuklai: buitinės įrangos išpardavime itin naudingas „Android“ endoskopas su LED pašvietimu, „Xiaomi“ belaidė garso kolonėlė ir išmanioji rozetė  (2)

Velykų išpardavimams ruošiasi ne tik Lietuvos elektorinės parduotuvės, bet ir kinai. Kiniškais masteliais kiek neįprasta, kad šiai progai skirtas Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ išpardavimas šį kartą neišsiskiria savo dydžiu, tačiau jame sudėta daug įdomių ir itin populiarių produktų.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Taigi, išpardavimas „Happy Easter to Everybunny“ labiau orientuotas į populiariausių vietinių Kinijos gamintojų pasiūlymus, todėl džiugina įdomiais ir naudingais smulkiais elektroniniais aksesuarais už kiekvienam prieinamą kainą. Su įdomiausiais ir daug pirkėjų dėmesio susilaukiančiais šios savaitės smulkių aksesuarų pasiūlymais galite susipažinti žemiau.

Kartais noras pamatyti, kas slepiasi sunkiai prieinamame kampe toks didelis, kad net pasiryžtame griauti seniai nusistovėjusią tvarką: perstumdyti baldus, o kartais net ir ardyti skyles pertvarose ar grindyse – o kaip kitaip surasti pasimetusį svarbų daiktą, surasti nuotėkį iš vamzdžių ar patikrinti, kaip laikosi šiltinimo izoliacija ir kas dedasi pelės urvelyje? Dar daugiau bėdų bandant pažiūrėti, kas darosi automobilio užkaboriuose ar nustatyti, kas ten bilda variklyje ar važiuoklėje.  

Esant tokioms situacijoms svarbu žinoti, kad paprastas sprendimas šiems iššūkiams įveikit taip pat egzistuoja ir šią savaitę jis kainuoja vos 7 eurus. Būtent už tiek dabar galima įsigyti net 3,5 metrų ilgio „Android“ endoskopą su LED pašvietimu, tinkama ne tik aprašytiems atvejams, bet ir daugybei kitokių. Tai puikus įrankis net ir smalsiems vaikams, norintiems ištirti kurmio urvą, medžio drevę ar bet kokį kitą įdomų plyšelį.

Šis endoskopas yra suderinamas su visais išmaniaisiais telefonais pradedant „Android 4.1“ operacinės sistemos versija ir yra itin vertinamas dėl jam suteikto atsparumą vandeniui bei dulkėms patvirtinančio IP67 sertifikato. Svarbu pabrėžti, kad šis endoskopas turi specialų kontrolerį, kuris leidžia valdyti ne tik integruoto LED pašvietimo stiprumą, bet taip pat padeda vieno mygtuko paspaudimu išmaniojo telefono atmintyje išsaugoti endoskopo kameros (640 x 480, 30 FPS) užfiksuotą vaizdą.

Artėjant šiltajam metų sezonui Kinijoje vis didesnę paklausą turi belaidės Bluetooth kolonėlės. Dažniausiai jos perkamos tam, kad būtų galima klausytis muzikos iš išmaniojo telefono, tačiau yra ir kur kas daugiau naudingų pritaikymo būdų. Pavyzdžiui, esame įsitikinę, kad šis aksesuaras lengvai gali rasti pritaikymą ir kasdieninėje buityje. Pavyzdžiui, kam į virtuvę muzikai klausyti temptis nešiojamą kompiuterį, kai galima apsieiti tiesiog su kompaktiška „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.0 Speaker“ belaide kolonėle už 17 eurų?

Ši garsaus gamintojo „Xiaomi“ sukurta belaidė garso kolonėlė labiausiai stebina savo paprastu ir tuo pačiu solidžiu dizainu. „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.0 Speaker“ korpuso karkasas yra pagamintas iš patvaraus aliuminio, o kolonėlės priekyje bei gale panaudotas kokybiškas baltos spalvos ABS plastikas. Gamintojas taip pat akcentuoja, kad „Xiaomi Wireless Bluetooth 4.0 Speaker“ gali būti užmaitinta naudojant standartinę USB 2.0 sąsają (5V ir 0,5A) ir pirkėjų visame pasaulyje yra itin vertinama dėl net iki 10 valandų atlaikančios talpios 1200 mAh baterijos.

Ieškantys paprastų, bet funkcionalių išmaniųjų namų automatizavimo sprendimų šią savaitę greičiausiai susidomės universalia „NEO Coolcam GC00AM“ rozete už 24 eurus. Ši universali rozetė yra pilnai pritaikyta EU rinkai ir yra ypatinga tuo, nes gali būti lengvai valdoma iš išmaniojo telefono taikomosios programos.

Ką gi moka ši išmanioji rozetė? Gamintojas tvirtina, kad „NEO Coolcam GC00AM“ rozetei nuotoliniu būdu galima atjunti arba vėl įjungti maitinimą, tad ji atlieka tarsi distancinio pulto funkciją. Tačiau tai ne viskas - taikomoji programa taip pat leidžia sudaryti „NEO Coolcam GC00AM“ aktyvumo darbo grafiką, todėl ši rozetė puikiai gali atstoti ir specializuotą elektroninį taimerį su laikmačio funkcija. Visa tai praverčia, norint įjungti kai kuriuos prietaisus prieš grįžtant namo iš darbo arba tik pabudus iš ryto, kuomet dar nesinori keltis iš šiltos lovos, tačiau jau reikia kaisti arbatą – visa tai gali padaryti elektronika.  

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(10)
(4)
(6)

Komentarai (2)