Kinijos turgelio stebuklai: su nuolaidomis siūloma 360 laipsnių kampu filmuojanti IP kamera iš „Xiaomi“, naujo kartos sulankstomos belaidės „Bluedio T3 Plus“ ausinės ir itin simpatiškos išvaizdos vaizdo registratorius (Video)  ()

Kinijos elektroninėse parduotuvėse išpardavimų tikrai netrūksta. Balandis šiuo atveju maloniai stebina pasiūlymų įvairove. Įdomu yra ir tai, kad būtent šį mėnesį išpardavimuose itin didelis dėmesys yra skiriamas garsiausiems Kinijos prekiniams ženklams.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šias tendencijas puikiai patvirtina „Gearbest“ organizuojamas „Amazing April Tech Sale“ išpardavimas. Tenka pripažinti, kad šis išpardavimas neišsiskiria savo dydžiu, tačiau stebina siūlomų produktų praktiškumu. Bene lengviausiai tuo įsitikinsite susipažinę su įdomiausių pasiūlymų trejetuku.

IP kamera iš „Xiaomi“

Su vietinių Kinijos gamintojų galimybėmis gaminti IP kameras greičiausiai yra susipažinę visi. Vis dėlto tenka pripažinti, kad čia dominuoja vienas akivaizdus lyderis. Nors „Xiaomi“ garsėja išmaniaisiais telefonais, šios bendrovės kuriamos IP kameros abejingų taip pat nepalieka.

Tiek užsienio apžvalgininkai, tiek pirkėjai visame pasaulyje bene labiausiai domisi vos 61 eurą kainuojančia aukštosios raiškos (1920 x 1080) valdoma IP kamera „Xiaomi MiJia 360“. Tai tos pačios „MiJia“ šeimos kamera, apie kurios papilnėjimą nauju modeliu „Xiaomi MiJia 1080P“ rašėme prieš kelias dienas, tik su skirtingomis funkcijomis ir galimybėmis.

Pirkėjų dėmesį „Xiaomi MiJia 360“, žinoma, patraukia galimybėmis filmuoti aplinką 360 laipsnių kampu, o taip pat savo kompaktišku dizainu, tačiau techniniu aspektu ši IP kamera taip pat turi kuo pasigirti.

Pradėti reikėtų nuo to, kad ji yra suderinama su populiariausiais tinklo protokolais (DHCP, HTTP, IPv4, P2P, RTP, TCP, UDP, WiFi), turi naktinį pašvietimą, integruotą garsiakalbį bei mikrofoną. Be to, „Xiaomi MiJia 360“ dar yra giriama už realizuotą skaitmeninį keturių kartų priartinimą, gerą suderinamą su „Android“ bei „iOS“ platformomis ir platų apžvalgos kampą.

Žinoma, kamera yra valdoma per išmanųjį telefoną, tad galite nuotoliniu būdu pasukti ją norimu kampu ir stebėti viską, kas vyksta kambaryje:

Ausinės „Bluedio T3 Plus“

Populiarumo šią savaitę Kinijoje netrūksta ir naujos kartos sulankstomoms belaidėms Bluetooth ausinėms „Bluedio T3 Plus“ už 37 eurus.

Gamintojas tvirtina, kad šių naujos kartos ausinių karkasas yra pagamintas iš cinko lydinio, todėl „Bluedio T3 Plus“ patvarumu tikrai neverta abejoti. Gąsdinti šiuo atveju neturėtų ir sulankstomas ausinių dizainas – gamintojo bandymai įrodo, kad tokia konstrukcija be problemų lenkimo bei tempimo poveikį gali atlaikyti daugiau nei 5 tūkst. kartų.

„Bluedio T3 Plus“ ypatingos dar ir dėl to, nes yra aprūpintos Micro SD lizdu. Būtent šis sprendimas itin patinka melomanams, kadangi leidžia muzikos klausyti net ir tada, kai šalia nėra kompiuterio ar išmaniojo telefono.

Be to, „Bluedio T3 Plus“ turi integruotus funkcinius mygtukus ir yra pirmosios šios serijos ausinės, kurios taip pat yra aprūpintos erdvinio garso užtikrinimo techniniu sprendimu.

Vaizdo registratorius

Galiausiai daug keliaujančius šią savaitę turėtų sudominti 66 eurus kainuojantis vaizdo registratorius „Meknic CR1000“.

Pastarasis pirkėjų dėmesio susilaukia todėl, nes turi 2,7 colių įstrižainės ekraną, integruotą „Ambarella A7“ lustą, „OV4689“ vaizdo jutiklį, GPS ryšio modulį, judesio daviklį bei naktinį pašvietimą.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad vaizdo registratorius „Meknic CR1000“ yra suderinamas su 128 GB talpos Micro SD kortelėmis, gali pasigirti integruotais WDR ir HDR techniniais sprendimais bei įmontuotu G-jutikliu. Būtent šių sprendimų dėka fiksuojamas vaizdas visuomet yra ne tik ryškus, bet taip pat įrašomas maksimaliai tiksliai net ir kilus avarinėms situacijoms ar iškilus potencialios vagystės galimybei.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(4)
(3)

Komentarai ()