Kinijos turgelio stebuklai: didžiuliame gegužės išpardavime geriausiai pirkėjų įvertinti produktai - „Xiaomi“ išmanioji stalinė lempa, 4K veiksmo kamera ir itin simpatiškas dronas „Hawkeye Firefly 6S“ (Video)  ()

Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šią savaitę turi džiugių žinių praktiškai kiekvienam pirkėjui. Naujas elektroninės parduotuvės surengtas išpardavimas „May Madness Sale“ savo asortimentu tikrai gali nustebinti net ir pačius didžiausius skeptikus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Negana to, kad „May Madness Sale“ išpardavime prekes siūloma rinktis iš 16 skirtingų kategorijų, čia pirkėjams dar galima pasižvalgyti ir po populiarių Kinijos prekinių ženklų pasiūlymų skyrelį, kurį taip pat sudaro net 16 kategorijų. Šį kartą populiariausių pasiūlymų trejetukas buvo sudarytas remiantis „Gearbest“ elektroninėje parduotuvėje pateiktais pirkėjų įvertinamais.

„Xiaomi Mi Smart LED Desk“ išmanioji stalinė lempa

Itin daug teigiamų pirkėjų įvertinimų jau ne pirmą kartą susilaukia 37 eurus kainuojanti „Xiaomi Mi Smart LED Desk“ išmanioji stalinė lempa. Pastaroji visų pirma stebina savo unikaliu ir tuo pačiu minimalistiniu dizainu. Šį aspektą ypatingai vertina tie, kurie namuose ar biure dėl vietos trūkumo stalinės lempos šiuo metu greičiausiai išvis nenaudoja.

Be to, „Xiaomi Mi Smart LED Desk“ gali veikti keturiuose skirtinguose darbo režimuose ir taip pat išsiskiria galimybe, kuri 2700 – 6500K ribose rankiniu būdu leidžia keisti šviesos temperatūrą. Tai labai praverčia – iš ryto, aukštos temperatūros melsva šviesa puikiai žadina, o štai vakare galima sumažinti temperatūrą ir organizmą paruošti artėjančiam nakties poilsiui.

Įdomu, kad „Xiaomi Mi Smart LED Desk“ išmaniosiomis funkcijomis įsidiegęs specialią taikomąją programą gali pasinaudoti kiekvienas „Android“ bei „iOS“ išmaniojo telefono savininkas. Vis dėlto čia svarbu pabrėžti, kad jeigu toks sprendimas pirkėjui nėra patogus, tai jis esant reikalui „Xiaomi Mi Smart LED Desk“ visiškai paprastai gali valdyti ir tiesiog naudodamasis stalinės lempos stove integruotu specialiu ratuku.

4K veiksmo kamera „Hawkeye Firefly 6S“

Artėjantis kelionių sezonas, žinoma, taip pat didina pirkėjų susidomėjimą veiksmo kameromis. Šią savaitę Kinijoje dėmesio tikrai netrūksta „Hawkeye Firefly 6S“ veiksmo kamerai už 55 eurus.

Ji labiausiai ypatinga dėl to, nes gali filmuoti 4K raiška (3840 x 2160). Tuo tarpu užsienio apžvalgininkai nuolatos yra linkę pabrėžti „Hawkeye Firefly 6S“ galimybę 720p raiška (1280 x 720) filmuoti net 120 kadrų per sekundę FPS sparta.

Ši veiksmo kamera stebina dar ir tuo, nes yra aprūpinta giroskopu, 0,56 colių įstrižainės OLED ekranu, WiFi ryšio moduliu bei talpia 1600 mAh baterija. Galiausiai „Hawkeye Firefly 6S“ net ir didžiausius skeptikus stebina savo mažais gabaritais (5,90 x 4,10 x 2,10 cm) bei geru atsparumu vandeniui.

„Hubsan X4 H502E“ dronas

Tuo tarpu pirkėjai, kurie mėgsta fotografuoti šią savaitę greičiausiai susidomės „Hubsan X4 H502E“ dronu už 76 eurus.

Žinoma, tai nėra aukščiausio lygio produktas – tokių kainos yra daugiau nei 5 kartus didesnės, tačiau daugumai mėgėjų jis turėtų patikti. Bent jau tą rodo itin daug gerų atsiliepimų iš drono pirkėjų ir labai geri jo vertinimai.

Šis dronas ypatingas tuo, nes turi integruotą 720p raiškos (1280 x 720) kamerą, 6 ašių giroskopą, GPS ryšio modulį, palaiko 32 GB talpos TF tipo atminties korteles ir taip pat stebina išskirtine funkcija leidžiančia vos vieno mygtuko paspaudimu aktyvuoti autonominį „Hubsan X4 H502E“ pilotavimo režimą, kuris pasirūpina automatiniu drono skrydžiu atgal pas šeimininką.

Vienu pakrovimu dronas gali skraidyti 12 min. – tai įprastas rodiklis šiam kainų segmentui. Baterija pilnai įkraunama per 40 min. Nutolti nuo distancinio pulto gali per 200 m. – tokiu atstumu užtikrinamas puikus valdymas, tačiau esant palankioms sąlygomis šis atstumas padidėja iki 300m.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(9)
(0)

Komentarai ()