Kinijos turgelio stebuklai: anonso proga už 60€ siūlomas išmanusis telefonas „AllCall Bro“ – 5“ įstrižainės HD raiškos ekranas, 2400 mAh baterija ir „Android 7.0“ (Video)  (1)

Aktyvi išmaniųjų telefonų gamyba vietiniams Kinijos gamintojams vos per keletą metų leido tapti ekonominės klasės išmaniųjų telefonų ekspertais. Vis dėlto tenka pripažinti, kad už kinų sukauptą patirtį jau tenka sumokėti vis daugiau ir daugiau – garsiausių Kinijos įmonių telefonai sparčiai brangsta visame pasaulyje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent dėl tos pačios priežasties vis dažniau garsių vietinių Kinijos išmaniųjų telefonų gamintojų produkcija darosi įperkama tikrai ne kiekvienam pirkėjui. Tačiau čia padėtį nuolatos bando taisyti nauji rinkos žaidėjai, kurie šiuo metu išmaniuosius telefonus greičiausiai yra linkę pardavinėti praktiškai už savikainą.

Bene geriausias to įrodymas yra naujos kartos išmanusis telefonas „AllCall Bro“. Nors ir kaip sunku tuo patikėti, bet šiuo metu Kinijos elektroninėse parduotuvėse „AllCall Bro“ galima įsigyti už maždaug 60 eurų. Žinoma, už tokią kainą tikėtis didelių stebuklų ar inovacijų nevertėtų, tačiau šis išmanusis telefonas tikrai itin maloniai nustebins net ir daugumą santykinai išrankių pirkėjų.

Pirmiausia šiuo telefonu susidomės tie pirkėjai, kurie ieško mažesnių išmaniųjų telefonų – dabar tapo itin populiarūs 5.5“ ir didesnių įstrižainių modeliai, tačiau ne visiems jie yra patogūs. O štai šis 3G išmanusis telefonas turi 5 colių įstrižainės IPS technologijos ekraną (1280 x 720) bei 2.5D tipo lenktus kraštus turintį apsauginį ekrano stiklą.

Be to, itin pigus telefonas dar ypatingas tuo, kad gali pasigirti metaliniu korpusu bei priekyje integruotu fiziniu mygtuku su piršto antspaudo skaitytuvu. Būtent šie aspektai leidžia sukurti solidų bei vientisą išmaniojo telefono dizainą. Prestižo „AllCall Bro“, žinoma, taip pat prideda ir gale integruota 8 megapikselių dviguba kamera su šviesos diodų LED blykste.

Gamintojas akcentuoja dar ir tai, kad išmanusis telefonas iš karto yra parduodamas su „Android 7.0“ operacinės sistemos versija, yra aprūpintas santykinai talpia 2400 mAh baterija, keturių branduolių „MediaTek MTK6580A“ centriniu procesoriumi, 1 GB operatyviąją RAM bei 16 GB vidine ROM atmintimis. Be to, čia dar galima paminėti, kad „AllCall Bro“ taip pat yra suderinamas su 32 GB talpos TF tipo atminties kortelėmis.

Silpniausia šio telefono vieta – kiek mažokai RAM atminties. Žinoma, 1 GB pakaks standartiniam išmaniojo naudojimui, bet rimtesnės programėlės jau veiks lėčiau. Tačiau ar ko kito galima tikėtis įvertinus jo kainą?

Taigi, nors šis išmanusis telefonas nėra našumo galiūnas, galima net neabejoti, kad „AllCall Bro“ savo pirkėją vis tiek sėkmingai suras ne tik Kinijoje, bet ir Europoje. Skubame pranešti, kad minėta 60 eurų kaina Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šiam išmaniajam telefonui bus taikoma tik iki gegužės 2 dienos, jei tik iki to laiko nesibaigs akcijai skirti modeliai. Tuo tarpu vėliau už „AllCall Bro“ Kinijoje teks mokėti maždaug 75 eurus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai (1)