Kinijos turgelio stebuklai: išskirtinis „Xiaomi“ produktų išpardavimas – itin ergonomiška kompiuterio pelė, galingas automobilinis USB įkroviklis, išmanioji lempa ir puikiai vertinamas išmanusis laikrodis (Foto, Video)  ()

Šiek tiek daugiau nei prieš septynerius metus, t. y. 2010 m. balandžio mėnesį, buvo įkurta „Xiaomi“ bendrovė. Bendrovei šis laikotarpis buvo tikrai permainingas, tačiau labai sėkmingas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Svarbu pabrėžti, kad „Xiaomi“ šiuo metu jau patenka į geriausių išmaniųjų telefonų gamintojų penketuką, tačiau tai tikrai nėra vienintelis kompanijos pajamų šaltinis – „Xiaomi“ taip pat nuolatos aktyviai plečia savo elektroninių aksesuarų pasiūlos spektrą. Būtent šią savaitę tuo galima įsitikinti ir praktiškai. Tereikia pasidomėti „Xiaomi Spring Sale“ išpardavimo pasiūlymais.

Ergonomiška belaidė kompiuterio pelė

Jeigu ieškote ergonomiškos belaidės kompiuterio pelės, rekomenduojame pasidomėti „Xiaomi WSB01TM“.

Ši belaidė pelė kainuoja vos 15 eurų, yra pagaminta iš ABS plastiko bei teigiamų pirkėjų atsiliepimų nuolatos susilaukia dėl komplekte iš karto pridedamo mažų gabaritų USB adapterio.

Gamintojas pristatydamas „Xiaomi WSB01TM“ taip pat akcentuoja, kad dėl pakankamo 1200 DPI jautrumo ši belaidė pelė daug dėmesio susilaukia iš tipinių namų vartotojų, tačiau ją dažnai renkasi ir biurų darbuotojai.

Patys pirkėjai taip pat dažnai mini, kad pelės ergonomika yra puiki ir ji dirba be priekaištų.

Automobilinis įkroviklis

Pirkėjai Kinijoje itin teigiamai atsiliepia ir apie 12 eurų kainuojantį automobilinį įkroviklį „Xiaomi ROIDMI“.

Pastarasis jau stebina vien tuo, kad gali pasigirti dviem USB jungtimis, kurių kiekviena maksimaliai geba užtikrinti net 2,1 A išėjimo srovę.

Be to, „Xiaomi ROIDMI“ taip pat turi integruotą FM moduliatorių bei Bluetooth ryšio modulį, o tai leidžia iš išmaniojo telefono į automobilio radiją muziką transliuoti tiesiog belaidžiu būdu. Kaip tai padaroma, parodyta tolesnėje video apžvalgoje:

Išmanioji lempa

Ieškančius unikalių namų apšvietimo sprendimų šią savaitę neabejotinai sudomins „Xiaomi Yeelight RGBW“ išmanioji lempa su standartiniu E27 cokoliu.

„Xiaomi Yeelight RGBW“ pirkėjus labiausiai stebina savo ilgaamžiškumu (pasak gamintojo turėtų tarnauti iki 11 metų) bei išskirtine galimybe, kuri naudojantis išmaniuoju telefonu 1700 – 6500K ribose leidžia keisti šviesos spalvinę temperatūrą (nuo šiltai baltos iki šaltai baltos šviesos).

Be to, „Xiaomi Yeelight RGBW“ taip pat gali nustebinti ir išmaniųjų namų įrengimo specialistus, kadangi šio tipo lempos gali būti valdomos grupėmis bei naudojantis atvirojo kodo API sąsaja.

Dažnai „Xiaomi“ produktai sulaukia kritikos dėl to, kad jų valdymo programėlės yra tik kinų kalba, tačiau šiuo atveju gamintojas skelbia, kad valdymo sąsaja yra ir angliška, tereikia, kad prieš programėlės instaliavimą telefone būtų nustatyta anglų kalba. 

Išmanusis laikrodis

Galiausiai daug pirkėjų dėmesio susilaukia ir vandeniui bei dulkėms atsparus (IP67) išmanusis laikrodis „Xiaomi AMAZFIT“.

Nors jis kainuoja 110 eurų, užsienio apžvalgininkai vienareikšmiškai sutinka, kad šis išmanusis laikrodis – tai puikus „Xiaomi“ patirties ir brandos pavyzdys.

Minėta kaina neatrodo net ir tokia didelė, kai pirkėjas sužino, kad „Xiaomi AMAZFIT“ turi integruotą GPS ryšio modulį, 4 GB operatyviąją RAM bei 512 MB vidinę ROM atmintis, fizinio asistento funkcionalumą ir net iki 5 dienų budėjimo režime laikančią 280 mAh talpos bateriją.

Kaip ir priklauso moderniam laikrodžiui, jis gali sekti širdies darbą, skaičiuoti nueitus žingsnius, pranešti apie telefono skambučius ir atėjusias žinutes, nuotoliniu būdu groti muziką.

Suderinamas su Android 4.4 / iOS 8.0 ir vėlesnėmis OS versijomis.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(8)
(11)
(-3)

Komentarai ()