Kinijos turgelio stebuklai: 60 geriausiai perkamų kiniškų išmaniųjų išpardavimas – nuo 150€ kainuojančių flagmanų iki geriausių biudžetinių telefonų  ()

Išmaniųjų telefonų pasiūla Kinijoje tikrai viršija visus įmanomus lūkesčius. Vis dėlto kaip jau yra įprasta versle, vieniems gamintojams sekasi kur kas geriau nei likusiems. Tuo lengvai galima įsitikinti apsilankius Kinijos elektroninėse parduotuvėse.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pavyzdžiui, į „Gearbest“ organizuojamą geriausiai perkamų išmaniųjų telefonų „The Gearbest Top 60 Android Mobile Phone“ išpardavimą šią savaitę pateko vos septyni gamintojai. Išparduodami populiariausi modeliai siūlomi su labai geromis nuolaidomis, kurios kartais siekia net ir 65%, tad jei buvote nusižiūrėję kažkurį iš telefonų, neverta delsti.

Kadangi visus pasiūlymus aptarti viename tekste neįmanoma, žemiau pateikiame tų išmaniųjų telefonų trejetuką, kuriuos Kinijoje iki šiol dažniausiai buvo linkę pirkti lietuviai ir jie pateko į pastarąją akciją.

„Vernee Apollo Lite“

Kiniškas išmanusis telefonas „Vernee Apollo Lite“ yra puikiai parduodamas ne tik visame pasaulyje, bet ir Lietuvoje.

Šis metalinį korpusą turintis išmanusis telefonas su 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) „Sharp IGZO“ technologijos ekranu gali pasigirti dešimties branduolių „Helio X20“ centriniu procesoriumi, „Mali T880“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąją RAM atmintine, naujosios kartos C tipo USB jungtimi, piršto antspaudų skaitytuvu, 32 GB vidine ROM atmintimi, 16 megapikselių kamera su „Samsung S5K3P3“ sensoriumi bei  santykinai talpia 3180 mAh baterija.

O šiuo atveju svarbiausia yra tai, kad išmanusis telefonas „Vernee Apollo Lite“ potencialius pirkėjus nuolatos stebina ir savo nei 150 eurų ribos neviršijančia kaina.

Jei domins šis telefonas, nepamirškite perskaityti „Vernee Apollo Lite“ apžvalgos.

„Oukitel K10000“

Pirkėjų susidomėjimo taip pat netrūksta ir išmaniajam telefonui „Oukitel K10000“ su 5,5 colių įstrižainės IPS technologijos ekranu (1280 x 720). Pastarąjį šiuo metu Kinijoje galima įsigyti už kiek daugiau nei 120 eurų.

Tenka pripažinti, kad techniškai „Oukitel K10000“ šiuo metu jau nusileidžia kitiems kiniškiems išmaniesiems telefonams, tačiau turi labai gerą kainą. Jis turi keturių branduolių „MediaTek MTK6735“ centrinį procesorių, „Mali-T720“ vaizdo plokštę, 2 GB operatyviąją RAM atmintinę, 16 GB vidinę ROM atmintį ir 8 megapikselių kamerą (interpoliuojant gaunama 13 MP), tačiau pirkėjus sužavi savo unikaliu dizainu bei įspūdingos 10000 mAh talpos baterija. Gamintojas tvirtina, kad tokios talpos baterijos išmanųjį telefoną „Oukitel K10000“ naudojant ne itin intensyviai dažniausiai užtenka bent jau 10 dienų.

„Oukitel K6000 Plus“

Norintiems modernesnio telefono, bet taip pat su itin galinga baterija, verta atkreipti dėmesį į „Oukitel K6000 Plus“ už 164€.

Tik praėjusį mėnesį pristatytas išmanusis turi itin talpią bateriją, o svarbiausią – puikų dizainą. „Oukitel K6000 Plus“ bent jau laikinai pretenduoja tapti vienu pažangiausiu vietinių Kinijos gamintojų sukurtu ekonominės klasės išmaniuoju telefonu. Šis solidžiu dizainu pasižymintis išmanusis telefonas su 5,5 colių aukštosios raiškos (1920 x 1080) LTPS technologijos ekranu sau gerą vardą iš karto užsitarnavo dėl dviejų aspektų.

„Oukitel“ tvirtina, kad tai pirmasis išmanusis telefonas pasaulyje, kuris gali būti įkraunamas naudojant 12V įtampą bei 2A srovę. „MTK Pump Express Flash“ greitos įkrovos mechanizmas ypatingas tuo, nes talpią 6080 mAh „Oukitel K6000 Plus“ bateriją gali pilnai įkrauti vos per 100 minučių. Palyginimui galima pasakyti tik tiek, kad naudojant kitas greitos įkrovos technologijas tokios talpos bateriją gali tekti krauti dvigubai ilgiau, t. y. net apie 210 minučių.

„Oukitel K6000 Plus“ gali pasigirti aštuonių branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, „Mali T860MP2“ vaizdo plokšte, gale integruota 16 megapikselių kamera, „AW8736“ garso stiprintuvu, dviejų SIM kortelių palaikymu bei 4 GB RAM ir 64 GB ROM atmintimis. Be to, pirkėjus taip pat maloniai turėtų nustebinti ir tai, kad „Oukitel K6000 Plus“ iš karto yra parduodamas su įdiegta „Android 7.0“ operacinės sistemos versija.

„Ulefone Power 2“

Jeigu netinka nei vienas iš šių baterijos galiūnų, užmeskite akį į taip pat naują „Ulefone Power 2“ su 6050 mAh talpos baterija.

Šis 5,5 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekraną turintis išmanusis telefonas taip pat yra aprūpintas itin našiu dešimties branduolių „MediaTek MTK6750T“ centriniu procesoriumi, „Mali-T860“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąją RAM bei 64 GB vidine ROM atmintimi.

Pastarąją esant pirkėjo poreikiui bet kada galima praplėsti dar 256 GB naudojant TF tipo atminties kortelę. Kaip telefonas atrodo „gyvai“ galite paskaityti „Oukitel K6000 Plus“ apžvalgoje.

„Ulefone Armor“

Galiausiai pirkėjai, kurie trokšta išmanųjį telefoną naudoti esant pačioms ekstremaliausioms sąlygoms, itin domisi „Ulefone Armor“ išmaniuoju telefonu už 137 eurus.

Šis 4,7 colių įstrižainės ekraną (1280 x 720) turintis išmanusis telefonas yra aprūpintas aštuonių branduolių „MediaTek MTK6753“ centriniu procesoriumi, „Mali-T720“ vaizdo plokšte, 3 GB operatyviąją RAM atmintine, 13 megapikselių kamera, 3500 mAh talpos baterija, NFC ryšio moduliu, 32 GB vidine ROM atmintimi, tačiau visus bene labiausiai stebina savo išskirtinėmis korpuso savybėmis.

„Ulefone Armor“ atsparumą vandeniui, dulkėms bei purvui patvirtina suteiktas IP68 sertifikatas, o korpuso tvirtumą ir galimybes atlaikyti ekstremalų karštį bei šaltį garantuoja gamintojo dar prieš pardavimą kiekvienam išmaniajam telefonui taikoma speciali 20 etapų patvarumo galimybių įvertinimo metodika.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(5)
(2)

Komentarai ()