Kinijos turgelio stebuklai: masiškas ausinių išpardavimas – visiems skoniams ir visoms gyvenimo situacijoms (Video)  ()

Garso technikos pasiūla Lietuvoje skųstis tikrai neverta, tačiau tuo pačiu tenka pripažinti, kad dauguma pasiūlymų yra įperkami ne kiekvienam. Kitaip sakant, Lietuvoje pilna aukštosios klasės garso technikos, tačiau apie pirkėjus ieškančius ekonominės klasės sprendimų susimąstoma kur kas rečiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent pastaruosius pirkėjus Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ šią savaitę kviečia apsilankyti „Zen of Audio“ išpardavime, kuriame pagrindinis dėmesys skiriamas dažnam šiltojo sezono aksesuarui, t. y. ausinėms.

Unikalios konstrukcijos „Xiaomi“ ausinės

Tenka pripažinti, kad Kinijos elektroninėse parduotuvėse pirkėjai bene dažniausiai renkasi „Xiaomi“ ausines. Taigi, jeigu ieškote į ausį įstatomų ausinių, šią savaitę tikrai vertėtų pasidomėti „Xiaomi In-Ear Pro“ ausinėmis už 22 eurus.

Pirkėjai šias ausines visame pasaulyje pamėgo net tik dėl unikalios metalinės jų konstrukcijos, bet ir dėl plataus atkuriamų dažnių diapazono, elastingo matinės struktūros ausinių laido bei metalinių integruotų valdymo klavišų.

Be to, gamintojas taip pat akcentuoja, kad „Xiaomi In-Ear Pro“ gali pasigirti iš grafeno pagaminta diafragma, kas leidžia dramatiškai pagerinti garso sklaidą bei atkuriamą originalią garso kokybę.

Klasikinio formato ir itin populiarios „Bluedio“ ausinės

Tuo tarpu jeigu didesnį dėmesį skiriate visą ausį dengiančioms ausinėms rekomenduojame pasidomėti „Bluedio“ produkcija.

Pavyzdžiui, ausinės „Bluedio T2+“ populiarumu praktiškai niekuo nenusileidžia anksčiau minėtosioms, o kas įdomiausia šiuo metu yra parduodamos praktiškai už identišką 21 euro kainą.

Pirkėjai belaides „Bluetooth“ ausines „Bluedio T2+“ greitai pamėgo dėl to, nes jos gali pasigirti itin ilgai atlaikančia 220 mAh baterija, integruotais funkciniais mygtukais, mikrofonu ir TF tipo kortelės lizdu.

Čia dar galima pridėti ir tai, kad kiekvieną potencialų pirkėją taip pat visuomet nustebina realizuotas unikalus sulankstomas „Bluedio T2+“ ausinių dizaino sprendimas.

Trukšmui ir drėgmei atsparios „Awei“ ausinės

Galiausiai verta paminėti ir dar vieną sparčiai populiarėjantį Kinijos gamintoją „Awei“.

Būtent šio gamintojo belaides Bluetooth į ausį įstatomas ausines „Awei A980BL“ „Gearbest“  dabar siūlo įsigyti vos už 11 eurų. Šiuo atveju įdomu ir tai, kad „Awei A980BL“ gali pasigirti tokiais privalumais, kurių neturi kitos aptartos ausinės.

Pavyzdžiui, šios į ausį įstatomos ausinės yra aprūpintos triukšmo šalinimo „CVC 6.0“ techniniu sprendimu, tuo pačiu laiko momentu geba aptarnauti daugiau nei vieną belaidžiu būdu prijungtą įrenginį, o kas įdomiausia taip pat turi garsinę informacinę įspėjimų sistemą bei pasižymi atsparumu drėgmei, kas itin praverčia aktyviai sportuojantiems.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(5)
(2)
(3)

Komentarai ()