6 keistos, bet linksmos dovanos iš Kinijos: kam patiktų levituojanti platforma, o kam - 3D holograma? (Video)  ()

Kai kurie žmonės mėgsta dovanoti keistas, linksmas dovanas įvairiomis progomis. Taip net žmogui, turinčiam viską, galima trumpam padovanoti šypseną. Tokių daiktų internete yra labai daug, bet beveik visada jie būna pagaminti Kinijoje. Todėl geriausia linksmas dovanas pirkti tiesiogiai Kinijos rinkoje. Pateikiame 6 linksmas, juokingas ir nebrangias dovanas iš Kinijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Televizoriaus formos kolonėlė

Rinkoje yra daugybė skirtingų kolonėlių modelių. Dauguma jų daro tą patį ir atrodo daugmaž vienodai. Kita vertus, galima įsigyti ir linksmai ar net apgaulingai atrodančių kolonėlių.

Ši kolonėlė nėra belaidė, tačiau pasižymi keliais privalumais. Ji turi FM radijo imtuvą, atminties kortelės lizdą, AUX ir USB jungtis. Teigiama, kad ji groja neblogai, nors aišku, kad taip atrodanti ir tiek kainuojanti kolonėlė tikrai neprilygsta brangiems įrenginiams. „HY - TV01“ kolonėlė šiuo metu kainuoja €7,67.

Akiniai tinginiams

Kolonėlė vis tiek yra naudingas daiktas, net jei pasižymi neįprasta forma. O štai akinių su prizmėmis nauda galima suabejoti. Jie vaizdą į akis perduoda 90 laipsnių kampu. Tai yra, galima gulėti padėjus galvą ant pagalvės ir žiūrėti televizorių, ar skaityti galva laikant tiesiai, o knygą laikant ant kelių.

Gamintojas teigia, kad šie akiniai yra labai praktiški, naudingi ir jauniems, ir seniems. Jie padeda atsipalaiduoti ir susikaupti, gerina laikyseną, yra ypač naudingi neįgaliems ar sergantiems žmonėms. Žinoma, tai labiau pardavėjų bandymas įtikinti keisto produkto nauda nei objektyvi tiesa. Tačiau šie akiniai gali būti paprasta, pigi ir linksma dovana. Šiuo metu jie kainuoja €5,33

Piramidė hologramoms

Tikriausiai jau ne kartą matėte prieš keletą metų išpopuliarėjusias piramides, kurios leidžia rodyti 3D hologramas, naudojantis išmaniojo telefono ekranu. Buvo tik laiko klausimas, kada kinai šią idėją pavers komerciniu produktu. Dabar gaminti tokių plastikinių piramidžių patiems nebereikia.

Šis produktas nėra tik paprasta ant ekrano dedama piramidė. Jis turi rėmą, ant kurio galima padėti bet kokį telefoną ir atrodo kaip užbaigtas gaminys. Hologramos geriau matosi tamsoje ir atrodo gana ryškiai. Tiesa, tam dar reikės specialios programėlės (tokių yra net kelios), kad norimą atvaizdą paverstumėte holograma.

Kaip veikia 3D holograma - vaizdo įraše

Šis įrenginys šiuo metu kainuoja €5,53. Nors apie kokį nors praktinį pritaikymą sunku pagalvoti, tai - smagus žaislas, kuris patiks vaikams.

Seifo formos taupyklė

Tai - dar vienas produktas vaikams. Paprasta seifo formos taupyklė gali padėti mokyti taupyti pinigus, juos skaičiuoti ir atsakingai leisti. Ji užrakinama keturių skaitmenų slaptažodžiu, kurį vaikui reikės atsiminti, jei jis norės paimti sutaupytus pinigus. Čia yra ir monetoms, ir banknotams skirti plyšiai. Ši taupyklė kainuoja kiek daugiau nei 18 eurų.

Levituojanti platforma

Magnetinė levitacija daugeliui yra gerai pažįstamas reiškinys. Ir žaislų, naudojančių vienas kitą stumiančius magnetus, yra gana nemažai. Tačiau šis gali tapti pagrindu ir kitiems kūriniams.

Jei norite, galite ant šios platformos palikti garso kolonėlę, telefono laikiklį ar kokį nors jums svarbų žaislą. Bet jei esate kūrybingas, galite sukurti ką nors įdomaus. Pavyzdžiui, sukurti šviestuvą, kuris visuomet laikytųsi virš spintelės ar naktinio staliuko paviršiaus. Magnetas išlaiko iki 400 gramų svorį. Ši levituojanti platforma kainuoja kiek mažiau nei 57 eurus.

Štai kaip ji atrodo 

Kartoninis projektorius išmaniajam telefonui

Projektoriai šiais laikais vis populiarėja ir namuose. Jie labai patogūs, nes užima nedaug vietos, o ekranas gali būti ir paprasta balta kambario siena. Visgi, šis produktas kiek kitoks. Tai - paprasta kartoninė dėžė su pora lęšių.

Į ją dedamas telefonas, kurio ekrano vaizdas per šiuos lęšius yra rodomas ant sienos. Norint išgauti geresnę vaizdo kokybę, reikia maksimaliai padidinti ekrano šviesumą ir įrenginiu naudotis tik visiškoje tamsoje. Toks projektorius kainuoja €9,69

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(8)
(-2)

Komentarai ()