Kinijos turgelio stebuklai: skelbiamas didžiausias vasaros išpardavimas su prizais, išankstinėmis rezervacijomis ir didžiulėmis nuolaidomis  ()

Akivaizdu, kad Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ taip pat pajautė vasarą. Tenka pripažinti, kad gerų išpardavimų pavasarį tikrai netrūko, tačiau dauguma jų trukdavo ne ilgiau nei savaitę. Tuo tarpu jeigu atsimenate žiemą bei kasmetines svarbiausias šventes, tai greičiausiai atsiminsite ir „Gearbest“ išpardavimus, kurie trukdavo ištisas savaites ir traukdavo pirkėjų dėmesį nuolatos vykstančiais papildomais žaidimais bei loterijomis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Būtent kažko panašaus dabar galime tikėtis ir „Rock the Summer Sale“ išpardavime, kadangi Kinijos elektroninė parduotuvė pastarąjį išpardavimą pradėjo aktyviai reklamuoti dar likus savaitei iki jo oficialios pradžios. Žinoma, kaip ir visuomet aktyvūs pirkėjai šį pasiruošimo laikotarpį gali skirti nuolaidų kuponų medžioklei. Šiuo atveju skubame pranešti, kad nuolaidų kuponų šį kartą reikėtų ieškoti ne tik pagrindiniame išpardavimo puslapyje, tačiau ir specialiai paruoštame „Coupon Summer Party“ pasiūlymų kataloge.

Net neabejojame, kad kiekvienam skaitytojui taip pat verta sudalyvauti ir specialiame šio išpardavimo žaidime „Catcha Coconut“. Bene pagrindinė priežastis nepraleisti savo šanso šį kartą yra tikrai ne tik smulkūs aksesuarai, bet ir pagrindinis šio žaidimo prizas – tai beveik 500 eurų kainuojantis naujos kartos išmanusis telefonas „Xiaomi Mi 6“. Paklausite kodėl skatiname būti aktyviems? O būtent todėl, nes dar visai neseniai „Gearbest“ surengtame ir mūsų aprašytame konkurse „Xiaomi Mi Pad 3“ planšetinį kompiuterį laimėjo ne kas kitas, o mūsų skaitytojas! Ir tai tikra tiesa – šią informaciją patvirtino ir kinai, jog loterijos pagrindinį prizą išsiuntė į Lietuvą, žaidime sudalyvavusiam pirkėjui pagal technologijos.lt pateiktą nuorodą.

„Rock the Summer Sale“ išpardavimas jau dabar intriguoja dar ir tuo, nes „Gearbest“ tam tikras prekes skatina rezervuoti iš anksto. Šios atitinkamų prekių rezervacijos bus renkamos iki pat birželio 12 d. Atėjus lemtingai dienai priklausomai nuo surinkto rezervacijų skaičiaus priklausys už kokią kainą Kinijos elektroninė parduotuvė „Gearbest“ pirkėjams pasiūlys atitinkamus produktus. Jeigu tikėsime dabar „Rock the Summer Sale“ išpardavime pateikiama informacija, tai pirkėjams surinkus maksimalų reikalaujamą rezervacijų skaičių kai kurias prekes minėtą dieną bus galima įsigyti 20 ar net 30 eurų pigiau nei įprastai.

Galiausiai skubame pranešti, kad „Rock the Summer Sale“ išpardavimas taip  pat apjungia daugybę kitų per pastarąsias keletą savaičių vykstančių išpardavimų. Būtent šiuo metu galima priskaičiuoti per 17 skirtingų kategorijų (išmaniųjų telefonų, dėvimos elektronikos, laikrodžių ir apyrankių ir t.t. ) išpardavimų, todėl net neabejojame, jog ką nors tinkamo sau tikrai dabar gali atrasti praktiškai kiekvienas skaitytojas.

Žinoma, dalį šių išpardavimų savaitės eigoje ruošiamės apžvelgti ir mes, tačiau šį kartą taip pat skatiname aktyviai domėtis bei ieškoti tinkamų pasiūlymų ir asmeniškai, kadangi kitaip daug gėrybių gali likti tiesiog išvis nepastebėtos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()