Kinijos turgelio stebuklai: žaidėjams skirtame išpardavime universalus USB įkroviklis ir klaviatūros, kokių kasdien nepamatysite - itin patvari mechaninė iš „Xiaomi“ bei fantastinius filmus primenanti virtuali lazerinė (Video)  ()

Kompiuterių aksesuarus kiekvienas renkasi pagal poreikį, tačiau kai kurie iš jų yra neišvengiamai reikalingi kiekvienam. Pelės ar klaviatūros poreikis yra savaime suprantamas, tačiau apsilankius Kinijos elektroninėse parduotuvėse tenka pripažinti, kad kompiuterių aksesuarai vien tuo tikrai nesibaigia.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skubame pranešti, kad šią savaitę puikią progą tuo įsitikinti turite vos tik apsilankysite Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ išpardavime „Summer Gaming Gear“.

Mažų gabaritų klaviatūra iš „Xiaomi“

Geru mobilumu išsiskiriančių mažų gabaritų klaviatūrų greičiausiai teko matyti ne vieną, tačiau „Xiaomi“ į šią rinką pabandė pažvelgti naujai.

Pavyzdžiui, 62 eurus kainuojanti laidinė klaviatūra „Xiaomi Yuemi MK01“ išsiskiria 35 x 12,80 x 3,16 centimetrų matmenimis ir priešingai nei kitų gamintojų klaviatūros yra ypatinga tuo, nes turi metalinę itin patvarią karkaso konstrukciją, 6 sluoksnių korpusą bei mechaninius mygtukus su pašvietimu.

Galiausiai pirkėjai itin teigiamai vertina ir tai, kad „Xiaomi Yuemi MK01“ klaviatūroje duomenų perdavimas bei maitinimas yra užtikrinamas per vieną įprastą USB laidą, kurių šiuo metu daugiau nei pakankamai galima rasti tiek kiekvienuose namuose, tiek biuruose.

Universalus USB įkroviklis

Elektroninių įrenginių, kurie yra kraunami per USB jungtį kiekvienas iš mūsų turi vis daugiau ir daugiau.

Tai puikiai paaiškina, kodėl pirkėjai vis aktyviau domisi automobiliniais bei kito tipo universaliais USB įkrovikliais. Būtent vieną tokių, kuris vienu metu gali įkrauti net penkis elektroninius įrenginius, šią savaitę galima įsigyti už 20 eurų.

„TUTUO QC020PT“ baterijų įkroviklis yra ypatingas tuo, nes gali užtikrinti 2,4 A stiprumo išėjimo srovę, yra suderinamas su „Qualcomm Quick Charge 3.0“ techniniu sprendimu, o kas svarbiausia taip pat yra aprūpintas ir naujosios kartos USB C tipo jungtimi.

Virtuali lazerinė klaviatūra

Tuo tarpu jeigu ieškote nestandartinių sprendimų, šią savaitę greičiausiai galite susidomėti 23 eurus kainuojančia virtualia lazerine klaviatūra.

Šis nestandartinis 7,80 x 4 x 2 centimetrų aksesuaras yra ypatingas tuo, nes ant stalo paviršiaus lazerio pagalba leidžia projektuoti virtualią QWERTY tipo klaviatūrą.

Šiuo atveju įdomu yra ir tai, kad ši virtuali klaviatūra Bluetooth ryšiu gali būti prijungiama prie visų populiariausių operacinių sistemų („Windows“, „OS X“, „Android“, „iOS“). Be to, kiekvieną pirkėją ji taip pat maloniai stebina ir savo geromis mobilumo savybėmis, kurias pavyksta pasiekti dėka integruotos 700 mAh talpos baterijos.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(11)
(5)
(6)

Komentarai ()