Kinijos turgelio stebuklai: specializuotame TV priedėlių išpardavime nuo geriausiai pirkėjų vertinamo priedėlio iki naujausios kartos TV sistemos su dviguba „Wi-Fi“ antena  (4)

Išmanieji televizoriai pamažu tampa kasdienybe, tačiau TV priedėliai dėl savo universalumo bei gerų mobilumo savybių ir toliau išlieka paklausia preke. Bene pagrindinė to priežastis – galimybė leidžianti antram gyvenimui prikelti ne tik išorinius monitorius, bet ir jau gerokai senstelėjusius televizorius.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Tiesą sakant, net ir nauji išmanieji televizoriai greitai sensta – tiksliau, sensta jų išmanioji dalis. Jei išmanusis televizorius pirktas prieš metus ar prieš dvejus, jo „smegenys“ su operacine sistema jau nėra patys naujausi ar našiausi ir tokiais atvejais geriausia išeitis – našus ir šiuolaikiškas TV blokelis.

Jeigu susidomėjote tokia galimybe, tai šią savaitę rekomenduojame pasidomėti „Top 5 Blockbuster TV Boxes“ TV priedėlių išpardavimo pasiūlymais. Tenka pripažinti, kad pastarasis išpardavimas maloniai stebina savo pasiūlymų kokybe. Kitaip sakant, jame išskirtinis dėmesys skiriamas geriausiai Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ parduodamiems TV priedėliams.

Jeigu ieškote kitų pirkėjų jau teigiamai įvertinto produkto, tai šią savaitę būtinai turite atkreipti dėmesį į 21 eurą kainuojantį „SCISHION V88“ TV priedėlį.

Pastarasis Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ yra perkamas bene dažniausiai, o ir teigiamų atsiliepimų iš vartotojų turi daugiausiai.

Šis 4K raiškos vaizdo įrašus galintis transliuoti TV priedėlis išsiskiria ne tik našiu keturių branduolių „RK3229“ centriniu procesoriumi, „Mali-400“ vaizdo plokšte, 1 GB operatyviąją RAM atmintine ar 8 GB vidine ROM atmintimi, bet ir komplekte pridedamu funkcionaliu nuotoliniu valdymo pulteliu, įdiegta „Android 5.1“ operacine sistema bei integruotų jungčių gausa (RJ-45, HMID, SPDIF, AV, Micro SD bei keturios USB jungtys).

Visi tie, kurie ypatingą dėmesį skiria TV priedėlio mobilumo savybėms, šią savaitę turėtų atkreipti dėmesį į itin mažų gabaritų (15 x 15 x 6 cm) TV priedėlį „Xiaomi Mi Box“ už 59 eurus (nuolaidos kodas – GBTVBOX1). Šis priedėlis pagal vartotojų vertinimus yra antroje vietoje, nedaug nusileisdamas „SCISHION V88“, tačiau jau brangesnis.

Nors „Xiaomi Mi Box“ tikrai negali pasigirti jungčių gausa (HMDI, USB, AV), tačiau pirkėjų gerai vertinamas jis yra dėl savo našumo bei tokių integruotų techninių sprendimų palaikymo, kaip HDR, DTS ar „Dolby Digital Plus“.

Čia belieka pridėti tik tai, kad „Xiaomi Mi Box“ TV priedėlis yra aprūpintas keturių branduolių „Cortex A53“ centriniu procesoriumi, „Mali-450“ vaizdo plokšte, 8 GB vidine ROM atmintimi, talpia 2 GB operatyviąją RAM atmintine, 802.11ac standartą palaikančiu WiFi ryšio moduliu ir yra parduodamas su iš karto įdiegta „Android 6.0“ operacine sistema bei komplekte pridedamu balso komandas suprantančiu nuotoliniu valdymo pulteliu.

Jeigu TV priedėlį daugiausiai ruošiatės naudoti didelės raiškos vaizdo įrašams transliuoti, tai šią savaitę rekomenduojame pasidomėti 70 eurų kainuojančiu (nuolaidos kodas – GBLAKEI) naujos kartos TV priedėliu „LAKE I.

Tenka pripažinti, kad „LAKE I“ turi kuo nustebinti, kadangi gali pasigirti ne tik keturių branduolių „Cortex-A53“ centriniu procesoriumi ar itin našia „Mali-T820 MP3“ vaizdo plokšte, bet ir integruotais WiFi (802.11a/b/g/ac), Bluetooth 4.0 ryšio moduliais bei 1000 Mbps spartą užtikrinančia RJ-45 tinklo jungtimi.

Galiausiai tenka pridėti ir tai, kad šis TV priedėlis su „Android 6.0“ operacine sistema yra aprūpintas itin talpia 16 GB vidine ROM atmintimi, o kas įdomiausiai taip pat turi dvi išorines WiFi antenas, kas garantuoja maksimalų belaidžio ryšio stabilumą net ir esant labai dideliam atstumui tarp komunikuojančių įrenginių.

Jeigu sunku išsirinkti, kuris iš šių TV priedėlių tinkamesnis, galite peržiūrėti jų charakteristikų palyginimą

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(9)
(2)
(7)

Komentarai (4)