Kinijos turgelio stebuklai: dar nematytos prekės naujame išpardavime – naujos kartos didelio ekrano aktyvumo asistentas, daug žadanti IP kamera ir itin pigus planšetas  ()

Vietiniai Kinijos gamintojai vasarą leidžia tikrai aktyvai. Analogiškas tendencijas nesunku pastebėti ir Kinijos elektroninių parduotuvių išpardavimuose. Kitaip sakant, kinai šią vasarą naujų pasiūlymų greičiausiai neprituks, o tai bene geriausiai šią savaitę patvirtina „Half Price Flash Sale“ išpardavimas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Pastarasis išpardavimas ypatingas tuo, nes prekes siūlo rinktis net iš vienuolikos skirtingų prekių kategorijų. Vis dėlto šiuo atveju įdomiausiai yra tai, kad kiekviename „Half Price Flash Sale“ išpardavimo pasiūlymų skyrelyje potencialūs pirkėjas taip pat gali atrasti dar iki šiol niekada nematytų prekių.

Naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „iWOWNfit i6 Pro“

Fizinių aktyvumo asistentų pasiūlymų Kinijoje tikrai netrūksta, tačiau atnaujinti produktai įprastai demonstruoja naują pažangą. Pavyzdžiui, naujos kartos fizinis aktyvumo asistentas „iWOWNfit i6 Pro“ už 22 eurus pirkėjus stebina ne tik puikiu dizaino sprendimu, bet ir neįprastai dideliu 0,71 colių įstrižainės ekranu.

Akivaizdu, kad pastarasis sprendimas tikrai pasiteisino. Kitaip sakant, „iWOWNfit i6 Pro“ fizinis aktyvumo asistentas gali pasigirti netgi keičiamu virtualaus laikrodžiu dizainu, o būtent toks sprendimas iki šiol dažniausiai buvo įmanomas tik išmaniuosiuose laikrodžiuose.

Galiausiai svarbu paminėti ir tai, kad šis fizinis aktyvumo asistentas turi integruotą žingsniamatį, pulsometrą, geba atsižvelgdamas į žmogaus aktyvumą automatiškai nustatyti fizinę veiklą, seka miego kokybę ir kas svarbiausia taip pat yra atsparus vandeniui bei dulkėms (IP67). Taip pat jis turi labai patogią žadintuvo funkciją – pažadina savininką švelniu vibravimu.

IP kamera „Hiseeu FH1C“

Jeigu ieškote nesudėtingų namų saugos sprendimų, tai šią savaitę rekomenduojame atkreipti dėmesį į 29 eurus kainuojančią aukštosios raiškos (1920 x 1080) valdoma IP kamerą „Hiseeu FH1C“.

Ši belaidė IP kamera ypatinga tuo, nes yra aprūpinta naktiniu pašvietimu, judesio davikliu, garsiakalbiu bei mikrofonu ir taip pat gali būti valdoma tiesiog naudojantis išmaniuoju telefonu.

Jeigu esate priversti vaikus palikti namuose vienus, su šia kamera galite ne tik juos stebėti, bet ir bendrauti per mikrofoną ir garsiakalbį. 

Be to, šiuo atveju svarbu pabrėžti dar ir tai, kad „Hiseeu FH1C“ gali veikti prieigos taško AP režime.

Pastarasis sprendimas ypatingas tuo, nes leidžia šią IP kamerą pasiekti net ir tada, kai ji nėra tiesiogiai prijungta prie bendro namų kompiuterio tinklo (namuose netgi nebūtina turėti maršrutizatoriaus).

Idealus planšetas laisvalaikiui - „Cube iPlay 10“

Tuo tarpu jeigu vis dar svajojate išbandyti planšetinį kompiuterį, tai šią savaitę savo svajonę galite paversti realybe vos už 94 eurus.

Šiuo atveju tenka pripažinti, kad planšetinis kompiuteris „Cube iPlay 10“ nėra pritaikytas žaidimų mėgėjams, tačiau idealiai tinka tiems pirkėjams, kurie pastarąjį ruošiasi naudoti naršymui internete, muzikos klausymui ar tiesiog filmų peržiūrai.

 

Čia svarbu paminėti, kad „Cube iPlay 10“ gali pasigirti ne tik aukštosios raiškos (1920 x 1080) 10,6 colių įstrižainės ekranu, bet ir integruotu keturių branduolių „MediaTek MTK8163“ centriniu procesoriumi, 2 GB operatyviąją RAM atmintine, 32 GB vidine ROM atmintimi (plečiama iki 128 GB naudojant TF tipo atminties kortelę), 6000 mAh talpos baterija ir integruotu 2,4 GHz bei 5 GHz dažnių diapazone veikiančiu WiFi ryšio moduliu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(6)
(-4)

Komentarai ()