Kinijos turgelio stebuklai: skelbiama akcija naujos kartos ausinėms „Bluedio T4“, itin stilingam ir greitam „Xiaomi“ maršrutizatoriui, LED šviestuvui su saulės elementais bei kitoms įdomybėms  ()

Kiekvienas elektroninių aksesuarų išpardavimas Kinijoje visuomet pasiūlo ką nors naujo. Pavyzdžiui, šią savaitę Kinijos elektroninės parduotuvės „Gearbest“ surengtas „Superpowered Tech Deals“ išpardavimas stebina ne savo apimtimi, bet pačių pasiūlymų įvairove.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skubame pranešti, kad „Superpowered Tech Deals“ išpardavime šį kartą galima įsigyti ne tik pirkėjų jau pamėgtos ir įvertintos produkcijos, bet ir visiškai naujų vos prieš kelias savaites pasirodžiusių prekių.

Naujos kartos „Bluedio“ ausinės

Tenka pripažinti, kad kompanijos „Bluedio“ ausinės pakankamo pripažinimo jau spėjo susilaukti ne tik Kinijoje, bet ir Europoje bei Amerikoje. Vis dėlto ši bendrovė ir toliau demonstruoja, kad savo gerbėjams gali suteikti dar geresnę patirtį. Akivaizdžiu šios gamintojo pozicijos įrodymu šį kartą tampa ne kas kita, o 59 eurus kainuojančios naujos kartos visą ausį dengiančios belaidės ausinės „Bluedio T4“.

Šios Bluetooth ausinės pirkėjus maloniai stebina ne tik savo metaliniu korpusu bei dirbtinės odos paminkštinimais, bet ir itin talpia 650 mAh baterija. Be to, „Bluedio T4“ taip pat supranta balso komandas, gali pasigirti įdiegtu „ANC“ triukšmo šalinimo techniniu sprendimu bei integruotomis 3,5 milimetrų ir USB C tipo jungtimis.

Itin pigus ir stilingas „Xiaomi“ maršrutizatorius

Skaitytojai, kurie ieško naujo įprastą funkcionalumą užtikrinančio maršrutizatoriaus, šią savaitę tiesiog privalo atkreipti dėmesį į 17 eurų kainuojantį maršrutizatorių „Xiaomi Mi Router 3C“. Gal šis maršrutizatorius ir neatitiks kompiuterinių žaidimų mėgėjų lūkesčių, tačiau puikiai tik tiems pirkėjams, kurie namuose tiesiog naršo internete, žiūri filmus ar siunčiasi santykinai nedidelės apimties rinkmenas.

Šis puikiu dizainu išsiskiriantis maršrutizatorius yra palankiai vertinamas dėl to, nes turi net keturias išorines WiFi antenas, yra aprūpintas 64 MB operatyviąją ROM atmintine, „MediaTek MT7628N“ centriniu procesoriumi bei 16 MB vidine „NorFlash“ tipo atmintimi. Čia galima pridėti dar ir tai, kad „Xiaomi Mi Router 3C“ gali būti valdomas išmaniuoju telefonu ir taip pat puikiai tinka tiems pirkėjams, kuriems pakanka 100 Mbps pralaidumą užtikrinančių RJ-45 tipo Ethernet jungčių bei deklaruojamo teorinio 300 Mbps WiFi ryšio pralaidumo.

LED šviestuvas su saulės elementais

Kaip greičiausiai žinote, LED apšvietimas stebina mažomis energijos sąnaudomis. Būtent kartu su LED išpopuliarėjo ir saulės energijos moduliai. Šiuos du patogumus kinai nusprendė apjungti į vieną produktą, todėl LED apšvietimo sprendimai, kuriems energiją suteikia nuo saulės energijos įkraunamos baterijos galiausiai tapo mūsų kasdienybe. Būtent vieną tokių Kinijos elektroninėje parduotuvėje „Gearbest“ šią savaitę galima įsigyti vos už 14 eurų.

Šis LED šviestuvas su SMD 5050 tipo šviesos diodais ypatingas tuo, nes gali pagirti net 1200 mAh talpos baterija bei integruotais dviem judesio davikliais, kurie šiuo atveju veikia daugiau nei pakankamu 3-5 metrų atstumu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(9)
(-2)

Komentarai ()