Kinijos turgelio stebuklai: didžiausias rugpjūčio išpardavimas siūlo tarptautinę „Xiaomi Redmi 4X“ versiją su 4 GB RAM, kokybišką vaizdo registratorių „360 J511“, planšetinį kompiuterį „Lenovo P8“ ir daugybę kitų produktų už itin gerą kainą (Video)  ()

Kinijos elektroninės parduotuvės kiekvieną mėnesį yra įpratusios surengti bent vieną itin didelį išpardavimą. „Gearbest“ elektroninė parduotuvė šį kartą ilgai nelaukė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Skubame pranešti, kad šią savaitę startavęs išpardavimas „Awesome August Deals“ prekes siūlo rinktis net iš 14 skirtingų kategorijų. Šiuo atveju norime atkreipti dėmesį dar ir į tai, kad šis išpardavimas ypatingas tuo, nes kai kurias nukainuotas prekes taip pat siūlo įsigyti su papildomomis nuolaidomis.

Viskas ką šiuo atveju reikia padaryti norint gauti papildomą nuolaidą, tai tiesiog elektroninėje parduotuvėje surasti specialiu telefono ženklu pažymėtas prekes bei užsakymą apmokėti naudojantis „Gearbest“ išmaniojo telefono taikomąją programa.

Tarptautinė „Xiaomi Redmi 4X“ versija su 4 GB RAM

Kiekvienas ieškantis naujo ekonominės klasės išmaniojo telefono šią savaitę būtinai turėtų atkreipti dėmesį į 143 eurus kainuojantį „Xiaomi Redmi 4X“ išmanųjį telefoną.

Ši tarptautinė išmaniojo telefono versija su 5 colių įstrižainės ekranu (1280 x 720) ypatinga tuo, nes yra aprūpinta aštuonių branduolių „Snapdragon 435“ centriniu procesoriumi, „Adreno 505“ vaizdo plokšte, 4 GB operatyviąja RAM atmintine, 64 GB vidine ROM atmintimi, 4100 mAh talpos baterija, piršto antspaudų skaitytuvu, 4G LTE ryšio moduliu bei 13 megapikselių kamera su autofokusavimo funkcija.

Galiausiai norisi paminėti dar ir tai, kad tarptautinė išmaniojo telefono „Xiaomi Redmi 4X“ versija ypatinga tuo, nes yra parduodama be Kinijos rinkai pritaikytų taikomųjų programų ir taip pat iš karto yra aprūpinta visomis svarbiausiomis „Google“ teikiamomis paslaugomis.

Itin aukštą vaizdo kokybę žadantis vaizdo registratorius „360 J511“

Automobilių savininkus šią savaitę greičiausiai sudomins 50 eurų kainuojantis vaizdo registratorius „360 J511“.

Šiuo atveju įdomu tai, kad šis vaizdo registratorius iš karto yra parduodamas su komplekte pridedama 16 GB talpos TF tipo atminties kortele, specialiu laikikliu, automobiliniu „360 J511“ įkrovikliu bei Bluetooth mygtuku, kuris šį vaizdo registratorių leidžia įjungti nuotoliniu būdu.

Čia dar svarbu pabrėžti, kad „360 J511“ yra aprūpintas 3 colių įstrižainės ekranu, smūgio jutikliu, 500 mAh baterija, 3 megapikselių kamera, „Ambarella A12A55“ lustu ir „AR0238“ tipo sensoriumi, kuris šiuo atveju padeda užtikrinti nepriekaištingą vaizdo įrašų kokybę net ir nakties metu.

Planšetinis kompiuteris „Lenovo P8“

Jeigu ieškote planšetinio kompiuterio iš patikimo gamintojo rankų, tai šią savaitę rekomenduojame pasidomėti 135 eurus kainuojančiu ir 8 colių įstrižainės aukštosios raiškos (1920 x 1080) ekraną turinčiu planšetiniu kompiuteriu „Lenovo P8“.

Šis solidžiu dizainu išsiskiriantis planšetinis kompiuteris pirkėjų tarpe yra populiarius dėl to, nes yra aprūpintas aštuonių branduolių „Snapdragon 625“ centriniu procesoriumi, „Adreno 506“ vaizdo plokšte, 8 megapikselių kamera su autofokusavimo funkcija, 3 GB operatyviąją RAM atmintine, 16 GB vidine ROM atmintimi bei IEEE 802.11ac standartą palaikančiu WiFi ryšio moduliu (2,4 GHz + 5 GHz).

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()